| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kako gledate na prevaru (za ženske) u Društvo forumu; imas dobar avatar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) sve liberalnije! godine nose svoje! ma zezam se! ovisi, dečko mi je dosta daleko i prešla bi prek toga da me prevari, samo ukoliko se ne bi zaljubio ili nastavio viđati (upoznavanje, kavice...) sa tom osobom! da je bliže, hmmmm, iskopala bi mu oči vjerojatno!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-07 Lokacija: Rijeka Godina: 26
Poruka: 44
![]() | Prijevara je prijevara, bez obzira s kim, kad, gdje, koliko puta... U sadašnjoj fazi života moje stajalište je da nema oprosta za to. Ali znam da se ljudima s godinama (djecom...) mijenjaju takva stajališta, a kako ću tada o tome razmišljati sada ne znam, a nadam se da neću nikada ni saznati. [quote=eowyn;91947uvijek mi je bila ljepša pomisao na dvije cure nego na dva dečka Iako mi se ni jedno ni drugo ne sviđa, ali eto. Uh, koja tema [/QUOTE]Pa mislim da je lakše vidjeti dvije cure skupa nego dva tipa zato jer ih češće možeš vidjeti. Više je i takvih filmova sa curama, a i cure su nekako slobodnije u fizičkom izražavanju nego muški i kada su samo npr frendice u pitanju, prije će se dvije frendice zagrliti, poljubiti u obraz i sl. nego dva frenda. Možda je zato lakša pomisao na cure u takvim pozama nego na dečke. Zadnji Uredio daidza : 02-03-07 u 20:04. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) [quote][quote=eowyn;91947uvijek mi je bila ljepša pomisao na dvije cure nego na dva dečka[/QUOTE] @shy Citat:
jedna je imala cca 15, nerazvijena, koma...a druga ziher bliže 30, baš onak muškobanjasta... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledate, kako, prevaru, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.

Iako mi se ni jedno ni drugo ne sviđa, ali eto. Uh, koja tema
[/QUOTE]