| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kako gledate na prevaru (za ženske) u Društvo forumu; Tako što mi se to nikako ne bi moglo dogoditi jer mi je osnovni preduvjet da stupim s dečkom u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Tako što mi se to nikako ne bi moglo dogoditi jer mi je osnovni preduvjet da stupim s dečkom u nešto ozbiljno to da je privržen pa čak i neiskusan. I tako što pružam dečku sve što mu treba u emotivnom, prijateljskom i seksualnom smislu pa čak ni ne gleda druge. A kad bi se to nekim nevjerojatnim slučajem dogodilo, jednostavno bih ga ignorirala zasvagda. Takav sam tip. Nije mi nikad jasno ono kad cure nazivaju curu s kojom ih je dečko prevario pa joj prijete, ili doživljavaju živčane slomove. Za mene je to nesigurnost. Kriv je dečko i u odnosu si s njim a ne s tom curom. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) ma nemam pojma, pa valjda kao i da me prevario s curom-meni je prevara nešto užasno sa bilo kojim spolom, ali ipak curu bi mu možda i oprostila, ali dečka??uf, gadno
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) hahaha...da me prevari s tipom,pa smijala bi se do besvjesti... al bilo bi mi draže da me s tipom neg s ženskom prevari...iako bi ga svakako odjebala jer prevara je prevara....al bolje s tipom,jel ne znam.... jednostavno.... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Pomislila bih da mu nisam dovoljno dobra, da mu nisam dovoljna... Shvatam da je muskarcima mozda teze odoleti nekoj drugoj, ali, daj, zasto radi tih trenutalka zadovoljstva koji kratko traju, rizikovati nesto... I meni je nekad do sexa (i te kako), ali mi nije problem suzdrzati se, zasto ne bi mogao i on?! S druge strane, kome je normalno da vara zensku, taj ili je neizivljen, ili je kreten, ne postuje svoju curu,...i kod mene sam gubi vrednost... Da se meni dsi da prevarim decka, odmah bih mu rekla, ne volim laz i duple igre!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) ma boli me više za bilo koju vrstu prevare.. i tako su odnosi postali kupoprodajni. toliko razočarenja, toliko boli i suza-ma za koga pitam ja vas? zato što se pojebo s nekim, ili s njih deset žena-sve je to isto.. ..Kada bih mogla izabrat jednu želju, bilo bi to definitivno-život bez emocija. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Ako dodje do prevare nema se tu o cemu razmisljati nema veceg pokazatelja da nesto u vezi nestima. Nema prastanja i natezanja kako , zasto i zbog cega ......zbogom i to je to.......
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 34
Poruka: 42
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Muž me prevario u jednoj fazi nakon poroda kad mi nije bilo do sexa...u početku totalni šok, nevjerica, napadaj panike...a sada nakon 6 god, mi se čini kao ništa strašno. A i to je umanjilo moju grižnju savjesti dok sam ja njega varala. A druga stvar - sada bi mi lakše pala muževa nevjera nego veza u koju je ušao moj bivši ljubavnik (koji tvrdi da me još voli). Prema mužu nemam nimalo ljubomore, a na dečka sam ljubomorna do bola. Iako za nas nema šanse, iako mu je bolje sa normalnom curom njegovih godina koja nema muža ni djecu, svejedno smo i dalje ljubomorni jedno na drugo, svejedno se i dalje želimo... Ništa nije crno-bijelo, pa tako ni u ljubavi...nije svaka prevara za zlo, nije svaka vjernost savršena...a monogamija sucks! Ili mi se to tako čini?
__________________ Loving you is heaven, missing you is hell... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledate, kako, prevaru, zenske |
« kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija"
|
Cure, evo vam mišonju koji je kao stvoren za vas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:14.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics