Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Kako gledate na prevaru (za ženske) u Društvo forumu; da me prevari s muškim....odmah bih mu oprostila,to bi mi značilo da je tražio nešto š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-08, 12:04   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,196
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat
Re: Kako gledate na prevaru (za ženske)

da me prevari s muškim....odmah bih mu oprostila,to bi mi značilo da je tražio nešto što mu ja ne mogu dati ni da hoću
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 21:50   #42 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 596
latoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz mase

Kad bi me prevaria s likom hm... a definitivno bi ga lakše prebolila. I dalje bi išli po kavicama, u šopinge i tako to...

Šalim se, ubila bi ga što me cilo vrime lagao i muljao znajući nešto što meni nije bilo na kraj pameti, a trbala sam znati.

Citat:
Pravi autor: Sharon2 Pogledaj Poruke
Muž me prevario u jednoj fazi nakon poroda kad mi nije bilo do sexa...u početku totalni šok, nevjerica, napadaj panike...a sada nakon 6 god, mi se čini kao ništa strašno. A i to je umanjilo moju grižnju savjesti dok sam ja njega varala.
A druga stvar - sada bi mi lakše pala muževa nevjera nego veza u koju je ušao moj bivši ljubavnik (koji tvrdi da me još voli). Prema mužu nemam nimalo ljubomore, a na dečka sam ljubomorna do bola. Iako za nas nema šanse, iako mu je bolje sa normalnom curom njegovih godina koja nema muža ni djecu, svejedno smo i dalje ljubomorni jedno na drugo, svejedno se i dalje želimo...

Ništa nije crno-bijelo, pa tako ni u ljubavi...nije svaka prevara za zlo, nije svaka vjernost savršena...a monogamija sucks! Ili mi se to tako čini?
Bili sve ostalo tako i da te prevaria s likom?
cvijet što nema korijena."
latoa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 08:35   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-08
Godina: 33
Poruka: 42
Sharon2 se izdvaja iz mase

Ma da me prevari s frajerom to bi bio instant razvod. Bez previše filozofije, osim obaveznog testiranja na sve moguće boleštine. Al kad je tu puko zadovoljavanje potrebe(sa ženskom) ...nekako, da se to oprostiti...a i djeca su tu... Samo nakon toga si i ja uzimam za pravo da učinim isto.
I još jedna stvar, čini mi se da je lakše prevariti (i podnijeti prevaru)muža/ženu, nekako uzimamo se zdravo za gotovo, a i već smo se malo zasitili...puno teže pada prevara nekoga s kim si u friškoj vezi i još si jako zaljubljen. TO BOLI!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 11:41   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

kad bi te prevario sa zenskom onda testiranje na bolestine ne bi bilo obavezno? zasto je onda obavezno ak te prevari s likom
Star 18-06-08, 12:00   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 596
latoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Sharon2 Pogledaj Poruke
Ma da me prevari s frajerom to bi bio instant razvod. Bez previše filozofije, osim obaveznog testiranja na sve moguće boleštine. Al kad je tu puko zadovoljavanje potrebe(sa ženskom) ...nekako, da se to oprostiti...a i djeca su tu... Samo nakon toga si i ja uzimam za pravo da učinim isto.
I još jedna stvar, čini mi se da je lakše prevariti (i podnijeti prevaru)muža/ženu, nekako uzimamo se zdravo za gotovo, a i već smo se malo zasitili...puno teže pada prevara nekoga s kim si u friškoj vezi i još si jako zaljubljen. TO BOLI!
Koliko god mislim da realno razmišljaš, toliko se ja svjesno opirem takvom razmišljanju i još uvijek ne želim skinuti ove zelene naočale kroz koje svijet izgleda puno lipše...
cvijet što nema korijena."
latoa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 12:33   #46 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: zlatokosa Pogledaj Poruke
..Kada bih mogla izabrat jednu želju, bilo bi to definitivno-život bez emocija.
To onda nebi bija zivot. Bila bi ziva koliko i mobitel.. Funkcionirala, a ne osjecala nista....

Vidim da bi dosta cura oprostile nevjeru, ja bas i nebi mogla, nebi sebe mogla dovest do toga da toliko otupim da mi to bude normalno....

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 15:22   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-05-08
Godina: 21
Poruka: 613
hrv69 se izdvaja iz mase

Nevjeru nebi nikad oprostila,tko jednom prevari prevarit če opet..
To je ista stvar i kao kad dečko digne ruku na tebe,kad tad če opet!
E pa neče bit drugog puta,nikada!!!!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 20:53   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 31
mishki se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
da me prevari s muškim....odmah bih mu oprostila,to bi mi značilo da je tražio nešto što mu ja ne mogu dati ni da hoću
e pa ja se slažeme s tobom
mishki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 00:10   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-06-08
Poruka: 90
miss baxuz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku miss baxuz

Ne vjerujem da bih prešla preko toga jer ko jednom prevari.......
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 05:29   #50 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Unbelievable

Datum registracije: 30-06-08
Poruka: 4
Unbelievable se izdvaja iz mase

Uffff..
Istina, prijevara je prijevara. Bilo to s muškim ili ženskim, izigrao je tvoje povjerenje..
Ali, opet..Ne znam šta je bolje, možda ipak cura... Ovako imam još već osjećaj manje vrijednosti kad te čak s dečkom ide varat.. Neam pojma..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gledate, kako, prevaru, zenske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113