| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kako gledate na prevaru (za ženske) u Društvo forumu; da me prevari s muškim....odmah bih mu oprostila,to bi mi značilo da je tražio nešto š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 596
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Kad bi me prevaria s likom hm... a definitivno bi ga lakše prebolila. I dalje bi išli po kavicama, u šopinge i tako to... ![]() Šalim se, ubila bi ga što me cilo vrime lagao i muljao znajući nešto što meni nije bilo na kraj pameti, a trbala sam znati. Citat:
![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 33
Poruka: 42
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Ma da me prevari s frajerom to bi bio instant razvod. Bez previše filozofije, osim obaveznog testiranja na sve moguće boleštine. Al kad je tu puko zadovoljavanje potrebe(sa ženskom) ...nekako, da se to oprostiti...a i djeca su tu... Samo nakon toga si i ja uzimam za pravo da učinim isto. I još jedna stvar, čini mi se da je lakše prevariti (i podnijeti prevaru)muža/ženu, nekako uzimamo se zdravo za gotovo, a i već smo se malo zasitili...puno teže pada prevara nekoga s kim si u friškoj vezi i još si jako zaljubljen. TO BOLI!
__________________ Loving you is heaven, missing you is hell... |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 596
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Citat:
![]() ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Citat:
Vidim da bi dosta cura oprostile nevjeru, ja bas i nebi mogla, nebi sebe mogla dovest do toga da toliko otupim da mi to bude normalno....
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 613
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Nevjeru nebi nikad oprostila,tko jednom prevari prevarit če opet.. To je ista stvar i kao kad dečko digne ruku na tebe,kad tad če opet! E pa neče bit drugog puta,nikada!!!!!!!!!!
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-06-08
Poruka: 4
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Uffff.. Istina, prijevara je prijevara. Bilo to s muškim ili ženskim, izigrao je tvoje povjerenje.. Ali, opet..Ne znam šta je bolje, možda ipak cura... Ovako imam još već osjećaj manje vrijednosti kad te čak s dečkom ide varat.. Neam pojma..
__________________ What doesn't kill me, better run pretty damn fast!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledate, kako, prevaru, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.