| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kako gledate na prevaru (za ženske) u Društvo forumu; Uf gadna situacija.....to nebi mogla oprostiti nikada....vise ga nebi mogla poljubiti nema sanse.....KRAJ definitivno.....a sa zenskom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-06-08 Lokacija: zürich
Poruka: 5
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Uf gadna situacija.....to nebi mogla oprostiti nikada....vise ga nebi mogla poljubiti nema sanse.....KRAJ definitivno.....a sa zenskom oprostila sam samo jednom i vise nije doslo do toga.....a kako sam procitala u jednom postu imala sam manju griznju savjesti kad sam vracala milo za drago..... i nebi se slozila ko jednom prevari opet ce i ko jednom udari opet ce......svako u zivotu zasluzuje drugu priliku....drzala sam se toga uvijek i super je....jer covijek iz gresaka uci....ali kad bi prokockao drugu priliku ufff onda nema vise pomoci.... ![]() |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 711
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Citat:
Kad je u pitanju udarac ili prevara za mene nema druge prilike jel bi non stop bila u strahu hoče li to opet bez obzira na tu drugu priliku!!! ![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo.. | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 215
![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Citat:
![]()
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Citat:
tako i treba ![]() capkaj dok još možeš... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-08 Lokacija: podgorica
Poruka: 93
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Skoro sam razgovarala sa jednim prijateljom bas o prevarama ali u braku, znate sto mi je covjek rekao , ljudi ozene super zene , pametne, zabavne i sve ostalo sto ide uz to ali lose u krevetu i da im je to dovoljan razlog za prevaru. Ja sam ostala bez komentara i vjerovale ili ne u tom trenutku mi se zgadio citav muski rod. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gledate, kako, prevaru, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,

tako i treba