Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 51

kako natjerati sebe da igram po njegovim pravilima

Raspravljate o temi kako natjerati sebe da igram po njegovim pravilima u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Drage forumasice, Ja sam inace jako jako tvrdoglava.U vezi sam vec 2,5 godine sa deckom koji je takodje tvrdoglav mozda ...

Starter
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

kako natjerati sebe da igram po njegovim pravilima

Drage forumasice,

Ja sam inace jako jako tvrdoglava.U vezi sam vec 2,5 godine sa deckom koji je takodje tvrdoglav mozda cak vise od mene jer kad se raspravljamo i posvadjamo uvijek sam ja ta koja popusti jer draza mi je veza nego durenje dok on ne popusti.
    Ne znam nista presutati sve kazem u facu i problem je u tome sto kad smo u drustvu ja ne sutim ako me uvrijedi neka njegova recenica ja odgovorim i onda ispada da se mi svadjamo u drustvu sto on ne zeli, ja se onda i naljutim kako on kaze dignem nos.On smatra da to nebi trebala raditi kao da se trebam suzdrzati,da presutim i kasnije da mu kazem a pogotovo da ne smijem dizati nos.Ja njega stvarno volim i voljela bi da mogu igrati po njegovim pravilima al ja jednostavno nisam neka sutljiva cura koja slusa i miruje i radi kako joj neko kaze,ali ne zelim svadje jer navodno se ja primirim jedan period i onda kao opet pocmem.Ostale cure od njegovih frendova su drugacije od mene one su mirne samo se smijulje i nista ne progovaraju meni je dosadno kad sjedimo s njima jer ja s takvim curama nemam o cemu razgovarati jer ona se samo zna smjeskati i govoriti aha, pa da, da da .....
    Sta vi mislite,jel neko ima slicno iskustvo
    Zadnji Uredio 1shakira : 21-12-08 u 17:27

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

Re: kako natjerati sebe da igram po njegovim pravilima

Citat Pravi autor: 1shakira Pogledaj Poruke
    .Ja njega stvarno volim i voljela bi da mogu igrati po njegovim pravilima al ja jednostavno nisam neka sutljiva cura koja slusa i miruje i radi kako joj neko kaze,ali ne zelim svadje jer navodno se ja primirim jedan period i onda kao opet pocmem.Ostale cure od njegovih frendova su drugacije od mene one su mirne samo se smijulje i nista ne progovaraju meni je dosadno kad sjedimo s njima jer ja s takvim curama nemam o cemu razgovarati jer ona se samo zna smjeskati i govoriti aha, pa da, da da .....
    ...e...skupi hrabrosti i reci mu ovaj dio koji si ovdje napisala u facu...
    reci mu da nisi ko druge njegove frendice...da držiš do sebe i da ak misliš da neš nije u redu da ćeš to i reć...
    ak te poštuje i voli zbog tog što jesi...složit će se i neće bit problema

EDIT: ... i ne ja nisam forumašica..al osjetil sam potrebu dat odgovor

Starter
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Ne prihvata on to da ja nemogu presutati,jer on ispada papucar znas reci ce vidi ga.........
    Pa pokusavala sam ga ubjediti u to da ja jednostavno ne mogu presutati,ako i presutim po meni se vidi da sam se naljutila.
    On bi da ja i presutim i da ostanem cool i kasnije da mu kazem,al ja sam slaba glumica

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

gle, i ja mislim da bi neke stvari trebalo zadrzati za sebe i rijesiti ih u 4 oka.. e sad.. ja mislim da to svatko moze, samo sto ti to ne zelis.. iz nekog samo tebi poznatog razloga

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    gle, i ja mislim da bi neke stvari trebalo zadrzati za sebe i rijesiti ih u 4 oka.. e sad.. ja mislim da to svatko moze, samo sto ti to ne zelis.. iz nekog samo tebi poznatog razloga
    a sad tu opet ovisi o kojima se stvarima radi...mislim ak cura ni u jednoj temi ne smije reć svoje mišljenje...nek si lik nabavi lutku da sjedi pored njega i samo se smješka...

maj opinjon

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

slazem se s tim, ali zar zbilja treba za svaku sitnicu galamiti? uostalom, ako ju decko stalno vrijedja pred drustvom, koji je q uopce s njim?

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

Bolje bi bilo pitanje kako da on pocne igrat po tvojima, pa se onda necete imat zbog cega svadat u drustvu.
    Ako on tebe ne postuje dovoljno da se ne moze suzdrat da te ne povridi ili ne ponizi dok ste s drustvom vani, zasto bi ti njega postovala i pazila sta govoris?

Spusti mu, zasto bi sutila? Al to ne znaci da trebas radit drame, i da se trebas derat na njega. Zasto priustit ostalima to "zadovoljstvo" da to slusaju i gledaju. Nemoj radi sebe, a ne zbog njega i njegovog papucarskog kompleksa.

A ako se ne mozes suzdrat od svade makni se s njim negdi sastrane i svadajte se do mile volje. I postavi sebi granicu, dokle i sta si spremna trpit zbog veze i ljubavi, Nije ljubav bas svega vrijedna, pa ni toga da se ti kompletno prominis zbog njega i nekih njegovih pravila. Postavi i ti svoja pravila i granice koje neces prelazit, pa ni zbog njega.

Starter
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Drago mi je da me razumijete,bar vi ovdje.

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

meni ovdije nedostaje jedan sitni podatak...koliko vas dvoje imate godina??

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

neznam po meni opet ovisi kakve su te njegove izjave koje te vrijedaju, pa postoje dvije mogucnosti, ili ti pretjerano reagiras na svaku sitnicu, u tome slucaju bi se trebala malo kontrolirati, pogotovo u drustvu, u 4 oka mu kasnije onda mozes reci sve sto te smeta...al ako te stvarno vrijeda u drustvu svojim izjavama onda neznam sto uopce radis sa njime...
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku