Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 40

Kako se udebljati

Raspravljate o temi Kako se udebljati u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Bla, bla ... svi o tome kako smršati, pogotovo sada nakon ovih blagdana i praznika, pretrpavanja ićem i pićem... do ...

Starter Avatar od korisnika Suzy Q
    Datum registracije
    04-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Smile Kako se udebljati

Bla, bla ... svi o tome kako smršati, pogotovo sada nakon ovih blagdana i praznika, pretrpavanja ićem i pićem... do iznemoglosti. A mene zanima da li sam ja jedina na ovom svijetu koja se ne može udebljati?! Ako nisam, ili ako jesam, a netko svejedno ima odgovor...bile biste jako ljubazne...samo mi nemojte reći da više jedem jer bih mogla prsnuti
    Suzy Q

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: Kako se udebljati

u čem je problem? nemaš apetit?

probaj uzimati neko vrijeme b komplex ili multivitamin centrum ili neki drugi. tog ima u svakoj apoteci za kupiti.

drugo, ne preskači obroke, i potrudi se i da jedeš voće u međuobrocima. i kaj još? jedi puno kruha i krumpira, pij sokove sa šećerom i udebljat ćeš se u hipu.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Blago tebi
    stupid is as stupid does

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

pa jesi jako mršava?
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

nisam

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

ma naravno da nisi

nisam ni ja
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

spavanje -> hranjenje -> spavanje

unutar hranjenja i prije spavanja gledaj televiziju i malo interneta

nećeš nać bolju formulu, provjereno
    Bolje desnica nego prknenica!

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: Suzy Q Pogledaj Poruke
    Bla, bla ... svi o tome kako smršati, pogotovo sada nakon ovih blagdana i praznika, pretrpavanja ićem i pićem... do iznemoglosti. A mene zanima da li sam ja jedina na ovom svijetu koja se ne može udebljati?! Ako nisam, ili ako jesam, a netko svejedno ima odgovor...bile biste jako ljubazne...samo mi nemojte reći da više jedem jer bih mogla prsnuti
    Poremećaj rada žlijezda s unutarnjim lučenjem, stres i slabi apetit mogu dovesti do toga da osoba ne može izaći iz začaranog kruga pretjerane mršavosti, pa koliko god jela ne može se udebljati.

Koliko vidim slabi apetit nije tvoj problem, pa mislim da bi bilo pametno da se posavjetuješ s nekom stručnom osobom.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    spavanje -> hranjenje -> spavanje

unutar hranjenja i prije spavanja gledaj televiziju i malo interneta
    takozvana Garfield djeta

Starter Avatar od korisnika Suzy Q
    Datum registracije
    04-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

ma jedem, ne želim slušati da jedem više jer ne mogu, da sam ja netko drugi (glupo zvući al znate što mislim) bila bih debela prasica. I da-jedino što radim jeste ono malo po kući (a to nije više od 2 sata dnevno i nije baš neki fizički rad), odlasci na kavice, tu i tamo malo seksa, internet i tv...pa nema boljeg načina da se debljam...evo gledam se baš sada-pijem kolu i jedem gužvaru, sjedim za laptopom i pišem vam ovu poruku...što drugo reći
    Suzy Q

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku