Mislim da su jako rijetki muškarci koji će ženiti svoju ljubavnicu.
A iskustva sa preverama nemam ( barem koliko ja znam ).
Raspravljate o temi Kakvi su to muškarci? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Neki dan sam čula jednu jako zanimljivu tezu i što dulje od njoj razmišljam sve mi se više sviđa. Mada ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Mislim da su jako rijetki muškarci koji će ženiti svoju ljubavnicu.
A iskustva sa preverama nemam ( barem koliko ja znam ).
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
evo zgodnog teksta:
Statistika nevjera | UniSex Magazin
Sviđa ti se jer ti se želi sviđat... Želiš bilo koju tezu koja kaže da smo mi muški stoka sitnog zuba...
Teza je netočna... Vjerovatno ju je ispalila neka isfrustrirana feministica koja je dobila nogu od dečka/muža zbog druge...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
ja se isto ne slažem sa tim nikako...
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
ja volim cinu![]()
ja bi se donekle složio s ovim dijelom.i onaj koji će te na svakom koraku varati, ali te nikad neće ostaviti.
znam za dosta ovakvih slučajeva gdje su tipovi posljednje ljige i varaju curu kad god stignu, a kad je s njom, čovjek bi ga na ranu privio.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.