| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? u Društvo forumu; "Stari prasac" i "magarac stari" su najčešće upotrebljeni izrazi za "ljigave" muškarce. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? "Stari prasac" i "magarac stari" su najčešće upotrebljeni izrazi za "ljigave" muškarce. Stari prasac se najčešće koristi sa stare, ofucane, čelave bajkere, a magarac stari za j***če koji su 40 godina > Istina. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? da bi ja bil magarac stari ???.....hehe..da da ...jako stari....a zadni komad mi je bil 84. godiste..bla bla bla
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 226
![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? ja ih zoven ljigavci ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Apoljon ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, imenima, kakvim, mus karca, ruznog, zovete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:17.

a 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!