Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? u Društvo forumu; obično ih ne zovem... trčim u suprotnom smjeru.. ma ne, ne... ne zovem ja ljude pogrdnim imenima .. ko je to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-07, 10:43   #31 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan
Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca?

obično ih ne zovem... trčim u suprotnom smjeru..
ma ne, ne... ne zovem ja ljude pogrdnim imenima .. ko je to još vidio?...
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:11   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Godina: 29
Poruka: 1,544
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Sad će ispast da opet serkim ali vanjski izgled mi nikad nije bio proritetan ,tj. nedajem pogrdna imena zato što ne izgleda najbolje , ružan "iznutra" to me strahovito odbija i tad dobijaju imena , čoban , neanedertalac, sirovina , sa koje je planine sišao , ili jednostavno budala i kao takav više ne postoji za mene
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:26   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,988
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
Sad će ispast da opet serkim ali vanjski izgled mi nikad nije bio proritetan ,tj. nedajem pogrdna imena zato što ne izgleda najbolje , ružan "iznutra" to me strahovito odbija i tad dobijaju imena , čoban , neanedertalac, sirovina , sa koje je planine sišao , ili jednostavno budala i kao takav više ne postoji za mene
potpisujem
Star 20-05-07, 19:38   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 22
Poruka: 117
Scorpia se izdvaja iz mase

Zovem ih Milan Bandić
Scorpia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 23:05   #35 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 22
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto

grdi
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 16:13   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,601
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke

tak nekak i ja mislim, a baš mi nije palo na pamet smišljat neka pogrdna imena-eventualno spodoba, ali tu mi spadaju i ženske i muški, ali više zbog nekih odbojnih karakteristika neg zbog ružnoće
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 04:27   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 65
Teško je bit ja se izdvaja iz mase

gringo,defekt,stočar,kezo,ivek,petko dođi sim
Teško je bit ja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 23:40   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

zovem ih njihovim imenom
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 17:53   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

nitko nije kriv radi nekog fizičkog defekta..nije prema svima majka priroda bila jednako darežljiva i nikada nebi ismijavala nekoga radi toga.ružan čovjek je po meni zao čovjek,i takvi zaslužuju pogrdne nadimke
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 02:23   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,683
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

gabor...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decka, imenima, kakvim, mus karca, ruznog, zovete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113