| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- Sad će ispast da opet serkim ali vanjski izgled mi nikad nije bio proritetan ,tj. nedajem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Citat:
![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? četnik, oni su ruzniji od bilo kojeg ruznog hrvata.. (naravno mislim samo na cetnike i na nikog drugog)
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Nosati, grbavi, buljati.. mujo, safet, itd. Al ne rugam se ružnim ljudima nego onim muškarcima koji mi nisu simpatični.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Je , osim onome na "slici" u wc-u , povise lavandina (umivaonika). I to svako jutro. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Kaj si se prepoznao u jednom od ovih naziva ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, imenima, kakvim, mus karca, ruznog, zovete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:14.

a 

Do you feel lucky, Punk?