| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? u Društvo forumu; a vidi jadnika bijednoga,a jadan ti je ružan li je hihihihi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? najčešće je to :" a gle, micek siroti"
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Zakaj bi zvala nekoga ako mi se ne sviđa! ![]() "Nije baš ugodan oku"...iako je to sve subjektivno, pa je "ružno" davati imena nekomu tako.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 02-11-07 u 13:20. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 164
![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Gabor ili ruzan ko lopov....ali ima nekih ruznjikavih koji su strasno simpaticni i muzevni....takvi mi se svidjaju vise cak od nacifranih pedercica... Ako je ono bas ruzan strasno, kao Zvonar Crkve Notre Dame, a onda mi je zao tipa. Upucavao mi se jedan, a bas je bio neprivlacan, ruzan, inace je bio ok, i morala sam ga odbiti....bilo mi je zao ali nisam se ipak mogla prisiliti na neke stvari....da budem sa nekim iz sazaljenja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, imenima, kakvim, mus karca, ruznog, zovete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.