| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? u Društvo forumu; odvratan!!! loše meso.... hehe!!! "de grozan je" "smiješan je" "fuj" "ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Banned | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? odvratan!!! loše meso.... hehe!!! "de grozan je" "smiješan je" "fuj" "ne bi ni štapom dirala" tak ja i legice... ili samo ja jednostavno šutim i boli me kurac.... nisu dečki/cure krivi ak su gadni..jbg take ih je mama rodila.... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Kakav je ovo topic hebemu? Kako zovete ružne muškarce? Tužit ću vas udruzi "Svi su lijepi na svoj način" a pogotovo udruzi "Bitna je unutrašnja ljepota, kasnije u starosti vanjska ljepota ode" Nahebale ste - lala lala ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Banned | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Citat:
pa je bitna je unutrašnja ljepota,jako,možda i više neg što ti misliš,ali brate bitna je i vanjština.... "mora mali da bude keksi i sladak" inače bi bljuvala dok sam s njim ![]() | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Neukrotiva ti si onako zahebana. Dobro, jel' bi bila sa mnom? ![]() Ja sam prosječan ali dobrog duha. Nisam ni lijep a ni ružan baš. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Banned | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Citat:
![]() | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Ah, vidim da jesi. Pa tražiš ti puuuno toga. ![]() Ajde ode ja u offtopic. Neću dalje. Pa moja slika stoji u profilu i nema šta - vidi se da sam pravi frajer. Zezam se. Aj' valjda ćeš naći takvog nekog univerzalca. ![]()
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvim imenima zovete ružnog dečka, muškarca? Ajme meni, a kako mi možemo procijenit jesmo ili nismo zgodni? Smatram da nemam pravo nikoga "nazivati" nekim imenima jer je kakti ružan. Svatko je nekome lijep na svoj način |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, imenima, kakvim, mus karca, ruznog, zovete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:58.

Zezam se. Aj' valjda ćeš naći takvog nekog univerzalca.