| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koje je vaše idealno vrijeme za udaju u Društvo forumu; eto... s koliko godina i kad? po meni je to s nekih 27 godina... možda i ranije ako sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | koje je vaše idealno vrijeme za udaju eto... s koliko godina i kad? po meni je to s nekih 27 godina... možda i ranije ako sam dugo s partnerom i ako osjetim da je on osoba s kojom želim provesti cijeli svoj život... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju 24 - 26 rodit tek nakon 28 ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju nema toga planski, kad se dogodi ups, udaju, nikad ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju kad upoznam onu pravu ![]() jao sto sam kreativan ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju da, al pricamo o idealnom a idealno nepostoji ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju moje idealno vrijeme za ženidbu je proljetni dan, lagano sunce, bijeli razbacani oblaci i povjetarac ![]() ma pojma nemam...to ne mogu točno odredit nikako...to je kao da kažem da ću se za 6 mjeseci 12 dana 4 sata i 18 minuta zaljubit u ljubav svog života na autobusnom kolodvoru dok ju gledam kako komada burek od mesa ![]() al ipak mislim da ću se oženit prije 30-te
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #9 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju Jedne subote poslijepodne. Kad malo zahladi. ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.

rodit tek nakon 28