| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koje je vaše idealno vrijeme za udaju u Društvo forumu; to je jako lijepo predivno .... san skoro svake cure je neko predivno vjenčanje kao iz bajke...ili kao sa filmova...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju A da, iako nisam ja nikad ko mala zamišljala ta vjenčanja svoja... Nego sad mi je došlo tako nekako...
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju pa tako i san nekih muškaraca...tu čak spadam i ja,više mi je dosta isfuranih vjenčanja u crkvi,ne kažem da se ne bih oženio u crkvi ali želim si ženu oženit na nekom posebnom mjestu,koje se izdvaja od ostalih...
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 129
![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju Nemam pojma...nema idealnog vremena i to je nešto što se ne može planirati...mogu ja sad kazati (natipkati) da mi nije namjera udati se prije 30-te ali što ja znam što se može dogodit i što me ceka...e sad ako doslovno shvatimo pitanje "idealno vrijeme"...bi bilo po mogucnosti ne vruce, ne hladno...onako toplo, bez kiše i ostalih vremenskih nepogoda tipa tornado, oluja, uragan...i sl.
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #30 (permalink) | ||
| Banned | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju Citat:
ja želim da moje vjenčanje bude posebno.... želim da sve bude puno ružinih crvenih latica.... želim da hodam po laticama.... ![]() Citat:
meni je najbolje s 27...iživiš se do tad.... tko? po kiši se fino ljubiti... ![]() a ne bi se tjela udavati po kišnom danu zato što ne volim bit mokra a tad bi mi vjenčanica bila užasno mokra... | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.

: