| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koje je vaše idealno vrijeme za udaju u Društvo forumu; Od 28 pa na dalje... Kad budem imala 28 rec cu od 30 pa na dalje... Nisu bitne godine toliko, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju Od 28 pa na dalje... Kad budem imala 28 rec cu od 30 pa na dalje... Nisu bitne godine toliko, koliko to da osoba ulazi u brak ne samo srcem , nego i razumom.. Kad budem dovoljno zrela za takvu odluku, a meni je to velika odluka, mozda i najveca u zivotu onda cu se udat... Nisam od onih koji to shvacaju olako, i racunaju ako ne bude islo brige me , rastavit cu se... Nisam nikad olako ulazila u veze, a u brak cu jos teze... Kad budem dovoljno zrela za rec da osobi koja ce bit kraj mene cili zivot, onda cu se udat. Koliko cu godina onda imat, nemam pojma... nije ni bitno. A sta se tice vjencanja, 12. misec, blagdansko raspolozenje... Onda mi je najtoplije oko srca, pa mi se cini da je to idealno vrime... Iako je to malo zaj**** jer bi pir na otvorenom... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 129
![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju Neukrotiva mislim da je Rita ciljala na tebe i HPetrovica... hehe ako se ne varam
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Banned | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju eva lijepo si ti rekla... slažem se za ulazak u brak... ![]() @art.... moguće,ne znam... po čemu to misliš?edit: petroviću,kad grmi da me još grom spići ![]() Pa da mi muž odma postane udovac ![]() Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 03-07-08 u 00:55. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 129
![]() | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju Citat:
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

Iako je to malo zaj**** jer bi pir na otvorenom... 

po čemu to misliš?