| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koje je vaše idealno vrijeme za udaju u Društvo forumu; i ostane stara cura... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju plaža,predivan pogled,latice na podu,stolice za samo najintimnije ljude...savršeno! ne volim svadbe na kojoj je pozvano 200-300 uzvanika,mislim dobre su ako ti treba para za skupit... ,to prolazi ali mislim da je najbolje pozvat samo najbolje prijatelje i najbliži rod...imam dojam da to stvara opušteniju i više obiteljsku atmosferu a ne tamo kada mi neki pozovu 200 ljudi...majke ti kao da sam došao na plac!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #49 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 09-06-08
Poruka: 138
![]() | Citat:
![]() Citat: jedna stara cura može imati ispunjeniji i sretniji život od mnogih u braku. opet ja zaboravih na edit. Zadnji Uredio Joks : 03-07-08 u 07:44. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:14.

,to prolazi ali mislim da je najbolje pozvat samo najbolje prijatelje i najbliži rod...imam dojam da to stvara opušteniju i više obiteljsku atmosferu a ne tamo kada mi neki pozovu 200 ljudi...majke ti kao da sam došao na plac!