Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi koje je vaše idealno vrijeme za udaju u Društvo forumu; jebes selo! triba se zenit!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-08, 08:17   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-10-07
Godina: 26
Poruka: 259
stipe_zd se izdvaja iz mase
Re: koje je vaše idealno vrijeme za udaju

jebes selo! triba se zenit!
stipe_zd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 08:50   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Lizard Queen Pogledaj Poruke
A gledaj naše mame... One su se "sve" s oko 18 poudavale!
hmm.. moja se udala s 25 al dosta cura iz moje generacije su se vec udale, bar ove sa sela.. kad se sjetim sebe s 18.. DIJETE! ma i sad sam dijete.. sta im je to trebalo?!

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa upravo to,....
ja želim da moje vjenčanje bude posebno....
želim da sve bude puno ružinih crvenih latica....
želim da hodam po laticama....
ma svi mi zelimo da bas nase vjencanje bude posebno ja najradije ne bi ni radila svadbu.. napravila bi si fasticu po svom ukusu nakon vjencanja s najdrazim ljudima i aj bok

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Kako selo kaže tako treba bit!
ma ak cemo slusat selo, ja sam se vec udala i rastala

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:22   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

udaja? idealno vrijeme? kaj to postoji

vjerujem da bi to bilo onda kad je dvoje ljudi "spremno" i kad to želi, nema to veze s godinama

ja svakako ne želim još nekooooo vrijeme, možda se nit ne udam, to je samo izgovor da te netko legitimno, na temelju papira može maltretirat
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:36   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

idealno vrijeme?
doba- proljeće, ili jesen,
vrijeme- oko 18 sati
baš mi to pashe
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:42   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Sa 23 odgađam pir, i onda mi Neukrotiva kaže da ću ostati stara cura

Mala požuri se, bliži ti se dvadeseta - jel te hvata panika
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:43   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Agness, ali to je vrijeme kiša

i ne smije bit subota, rađe petak, da si ne zjašem vikend

latoa, ak si ti s 23 stara cura, onda sam ja za otpad
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:52   #57 (permalink)
prof. Foruma

Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

ali pratiš vremensku prognozu, šta misliš o četvrtku???
ipak da i u petak budeš spremna i odmorna za izlazak

oh, stara cura... o mom godištu se to već priča, malo sam nagluha za te komentare
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 10:00   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

a ne znam za četvrtak, onda mi ekipa mora uzimat slobodan dan

briga me za te komentare, kaj da me osim na poslu i doma kod staraca sad još i neki konj zajebaje, pih

ima vremena
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 10:04   #59 (permalink)
prof. Foruma

[quote=Agness;1022899]vrijeme- oko 18 sati[quote]
pa ne mora... jedino ako do kasnije rade, ajde neka smjene zamijene...

naravno da ima vremena, moja kolegica se udala u 55, 1. put i pravila svatove, ona u vjenčanici i to...

smjehota total
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 10:17   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

ma slobodan petak, to kad se ponapija pa do 6, 7 ujutro i onda ravno na posao, jedino tak

ak je ona sretna i 55 je ok
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114