| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koji je vaš najsexy dio tijela? u Društvo forumu; pa ovako, zanima me kakva su vam iskustva što se dečkiju tiće? koji dio tijela su vam komplimentirali? ili ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koji je vaš najsexy dio tijela? pa ovako, zanima me kakva su vam iskustva što se dečkiju tiće? koji dio tijela su vam komplimentirali? ili ste same posebno ponosne na neki dio svog tijela? isto tako koji vas dio tijela posebno privlači na suprotnom spolu? ako ovakva tema postoji unaprijed se ispričavam, ja nisam našla ništa slično! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? Prije je bila guza dok se nisam malo ubucila. A sama sam ponosna na njen oblik, i oblik grudi. A na suprotnom spolu me privlači onaj dio gdje se spajaju noge i trbuh, i onaj dio ispod pupka, ako ima malo dlakica to je onda još više seksi... ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? slažem se s tobom kaj se dečkiju tiće. volim kad imaju taj dio između trbuha i mogu naglašen, to mi je mrak.. ali volim vidjeti i lijepe ruke i leđa..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? hm...pa mislim da bi to bila moja guza i ravan trbuh.... ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? Svi kažu da imam dobro dupe i jebene oči......i ja tako mislim........ ![]() Da su mi još sise.... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? i ja dobivam dosta komplimenata za oči.. a kaj ti je na dečkima jebozovno?
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? Na dečkima? Lijepe ruke, nokti na rukama onak uredni.......ravni, bijeli zubi i pločice na trbuhu.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? Na dečkima? Ruke, ramena, leđa, ljepi zubi i ravan trbuh. I, o, da. Zdjelične kosti. Na meni? Meni osobno neznam, možda čak ništa. Dosta komplimenata je bilo za krupne oči i zadnji je na meni volio moju kožu... (svašta). Ja sam od onih koje imaju pamet valjda i privlačan duh, jbga. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: najseksi, tijelo |
« Najomlijeniji muški mirisi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

Meni osobno neznam, možda čak ništa. Dosta komplimenata je bilo za krupne oči i zadnji je na meni volio moju kožu... (svašta).