| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koji je vaš najsexy dio tijela? u Društvo forumu; nije da se falim..ali bratko..ja padam na guzicu kad vas vidim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? trbušni mišići,zubi,jaka ramena..i naravno kurac ko stijena ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? Ček, na sebi li drugome? Mislim, u profilu piše da si m...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? naravno na meni...to mi je najsexy dio tijela
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? Pa najviše komplimenata ikad dobivam za sise, guzu i usne, a na frajeru obožavam guzu, mmmm, to me pali sam tak
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? u jebote ove cure su dosta zahtjevne...ko još gleda dečkima u nokte jebote???to još nisam čuo
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 145
![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? Dodala bih jos i guzu i zelene oci.A na sebi, guza i struk.
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je vaš najsexy dio tijela? a dali vam je ikad vaš partner (muško/žensko) ikada rekao da bi na vama volio neke stvari drugačije? npr. veće grudi, manju guzu, savjetovapo da se drugačije oblačite...? i dali ste ga pri tome uvažile ili pljusnule? da mi kaže da bi trebala imat manju guzu mislim da bi ga odma ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: najseksi, tijelo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

naravno na meni...to mi je najsexy dio tijela
Dodala bih jos i guzu i zelene oci.