| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; stvarno ih ima puno...pa ću navesti samo neke: Luis Figo, Marco Borriello...ma ima ih, samo tko bi ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? od naših Kranjčar mi je lijep u faci, sviđa mi je što je miran i povučen, Renato Sulić, ma brate svi su dobri čim su sportaši dobar je Kaka, dobri su još neki od stranih ali im ne znam ime ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
Sulić je predobar!!!!! Kad smo kod Sulića, ovo je on? Jel da je? Mislim ovo je u Osijeku, a ja sam propustila to...Sad se idem napiti!!! | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Pa vjerovatno vam se neće svidit jer je tolko popljuvan al meni je jaaako zgodan, naravno David Beckham,..a onda tenisač Rafael Nadal,nogometaši Alesandro Nesta, Dario Šimić,...(jedni od boljih)..a mogu proć i Robert Kovač, Ivano Balić.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Puno mojih frendica kaže da im je Ljumberg iz Švedske najzgodniji. A šta se tiče muškaraca zarobljenih u muškim tijelima mislim da tu spada i Serena Williams i Vesna Ožbolt zvana Škare. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

stvarno ih ima puno...pa ću navesti samo neke: Luis Figo, Marco Borriello...ma ima ih, samo tko bi ih se svih sjetio
Poslije ću još nadodati