| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; Užas... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Ej nisam mislila na tog!!!!!!!!! Velika greška... Ja sam mislila na ovog...koje vragove on trenira?
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Ajde već sam se uplašila da ti je onaj didica dobar mene inače nimalo ne privlače jako stariji muškarci jedini koji mi je možda dobar je onaj ćelavi iz "Zabranjene ljubavi" ali dobro, on nije sportaš ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
Ps. onaj dedica me preplašio.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
volim crnu čokoladu...oni bar nisu iskompleksirani s 25+ | |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
a fak i meni je taj dobar. mozda bude glumio ostarijelog sportasa?![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
Jao, ja tek sad vidjela ovaj post samo da si stavila veće slike ![]() Jel da da je dobar? baš je nekako privlačan ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:19.

jedini koji mi je možda dobar je onaj ćelavi iz "Zabranjene ljubavi" ali dobro, on nije sportaš 

samo da si stavila veće slike 
baš je nekako privlačan