| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; Zgodan mi je Stjepan Božić, i simpatičan nekako... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? To nisam nikad radila, ali da mogu birat Niko i Kaka bi mi bili prvi na listi! hi-hi-hi Joj. On je po izgledu moj tip ali je previše povućen i miran dečko. Presladak je dok se smije s onom kosom. Zadnji put kad sam ga gledala poludila sam. Po mom mišljenju je on Definitivno najzgodniji sportaš Hrvatske. Što se tiče nogometa malo neprecizan, valjda je u drugim stvarima precizniji. hi-hi-hi ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #143 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? hehe....zloćko je ova icegirl! Tako mlada a već o preciznosti ![]() PS Sjetila sam se da mi nije loš ni trezeguet...e jbg, ne znam kako se piše točno Zadnji Uredio vatra : 16-04-07 u 21:35. |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
Dobro si napisala, i meni je on dobar, ali samo kao nogometaš, naravno. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? svi se nabrijavaju na te nogometaše, čim se spomene riječ sportaš-asocijacija padne na njih...meni osobno su već pomalo iritantni što ne znači da nema zgodnih.... trenutno se nemogu sjetit nekog bas po mom ukusu(a ziher ih ima), al evo balić mi je zgodan jos kad bi nekaj napravio s onim rezancima na glavi ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #148 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? nema ih,,,,,,,,mozda onaj vito padovan je bio,tko zna kako sad izgleda,a sto se tice nogometasa svis u ruzni,cak i onaj corluka mi je toooliko gadan fuj,ima bafe do vilice ko elvis priesley ,,blaaaahhh,ljak |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:04.