| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; Moram još nešto dodati,upravo sam pogledala par slika Owena Hargreavesa,koji je baš neki dan potpisao za ManU...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Moram još nešto dodati,upravo sam pogledala par slika Owena Hargreavesa,koji je baš neki dan potpisao za ManU...tip je presladak! izgleda da totalno padam na nogometaše (da mi je barem upoznati jednog... al nisam ja te sreće)... no uglavnom,stavljam ga na broj 4 svog top 10. |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Ono prvo,jer,kak sam već rekla,nijednog ne znam osobno pa ne znam kakve su njihove intelektualne sposobnosti.
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
| | #166 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
Preporučam ti da i osobno upoznaš kojeg kako bi spoznala cjelinu njihove pojavnosti. To ne smiješ nikako propustiti. Možda da kreneš od lokalnih nogometnih klubova (HNK Hrašće, Ponikve,...), pošto razlike između njih i ovih planetarnih svjezda s TV-a zapravo i nema, osim naravno u broju 0 na tekućem računu... ![]() | |
| | |
| | #167 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? oprosti maxie što ću biti slobodna i reći kako sam zaboravila spomenuti da mi je među svom intelektualom u sportu najzgodniji thierry henry. Ja bih voljela , ako bi me ti mogao upoznati s njim i omogućiti mi uvid u cjelinu njegove pojavnosti. PS. ne bih krenula od Hrašća, osim ako mi tamo nađeš nekog zgodnijeg. Hvala ![]() |
| | |
| | #168 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? od naših definitivno Mario Ančić (malo lokalpatriotizma ), iako mi je u fazi rozocrvene kose Vlado Šola bia pojam. a od stranih Rafael Nadal, ima mi ''nešto'' i Federer, i znan da će me narod proglasit ludon ali meni je Ronaldinho presimpa. i ima genijalno tijelo. i smijat ćete mi se još malo, al mi je dugo Pippo Inzaghi bia zakon. malo je blj u faci al ne znan. ima mi nešto.
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Meni je srpski vaterpolista Danilo Ikodinović ! MMmmMM Baš je fenomenalan.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

), iako mi je u fazi rozocrvene kose Vlado Šola bia pojam. a od stranih Rafael Nadal, ima mi ''nešto'' i Federer, i znan da će me narod proglasit ludon ali meni je Ronaldinho presimpa. i ima genijalno tijelo. i smijat ćete mi se još malo, al mi je dugo Pippo Inzaghi bia zakon. malo je blj u faci al ne znan. ima mi nešto.