| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; Vidim da svi komentirate strane sportase, al ima i nasih zgodnih....Ćorluka.......mljac.......kranjčar mi je sladak........al najzgodniji od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-06 Lokacija: Zagreb / Dubrava
Poruka: 38
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Vidim da svi komentirate strane sportase, al ima i nasih zgodnih....Ćorluka.......mljac.......kranjčar mi je sladak........al najzgodniji od svih je Petrić..........da se rastopis |
| | |
| | #16 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Pa Modrić vam je isto "s mora", točnije iz Zadra...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #18 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Pa da... sve ženske s kojima sam pričao kažu da je L. Modrić jedan "iznimno ružan čovječuljak" ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? ma zezam zato što je ova napisala da trebamo reći nekoga od hrvata, a meni nije pao ni jedan drugi na pamet do njega koji btw. izgleda koma... a od naših ne bi ni jednog mogla posebno izdvojiti da mi je extra napet... od nogometaša nitko sigurno... ali evo Ančić mi je zgodan, a ni Duje Draganja nije loš... (opet dalmatinci...) |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.