| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; Sprotaš? Nijedan. U biti, ne gledam sportaše p "zgodnoći". Inzaghi mi je odvratan iz posve sportskih, nogometnih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Sprotaš? Nijedan. U biti, ne gledam sportaše p "zgodnoći". Inzaghi mi je odvratan iz posve sportskih, nogometnih razloga. Od sportašica, najzgodnije su mi talijanske odbojkašice Elisabetta Piccinini i Maurizia Cacciatore.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #242 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Inzaghi nije ljepuškast, al zato je čovjek na pravom mjestu u pravo vrijeme i dobro pada ![]() Damfisk - Elisabetta Piccinini i Maurizia Cacciatore - odličan izbor ![]() Zadnji Uredio LPK : 06-01-08 u 20:02. |
| | |
| | #243 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? a daj nekog sportaša......za kojeg bi rekao da ti dobro izgleda....baš me zanima..... meni su odbojkašice općenito zgodne.....nisu premišićave,vitke su,čvrsto tijelo,i osim tehničarki,visoke su.... |
| | |
| | #244 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Naravno. Zar si sumnjao? ![]() Citat:
Mogu ti reć koji su mi sportaši onako, kako bi rekao, face... Ali to je opet povezano sa njihovim sportskim "radom" a ne sa izgledom Recimo, faca mi je Luis Figo. Baš ono, faca.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #246 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? E, to je taj izraz - markantan. A uz to je igračina! Pa recimo, faca mi je i Fabio Cannavaro. Pa mi je faca i onaj francuski (u biti naš) rukometaš Nikola Karabatić. Faca je i francuski rukometaš Bertrand Gille. Pa mi je faca, na primjer, novozelandski ragbijaš Dan Carter. Pa francuski ragbijaš Jean Baptiste Elisalde... EDIT: sad se sjetih - stršna mi je faca i južnoafrički ragbijaš John Smit. A ženskadija je dosta zapalila za njegovog kolegu iz reprezenetacije, Bryan Habana (to ako volite crnce)
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 06-01-08 u 20:14. |
| | |
| | #247 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Cannavaro sigurno.....Karabatić je inače srpske nacionalnosti,ali igra za Francusku....al eto....možemo reć da je naš....i zgodan mi je i on.... ragbijaše nažalost neznam..... Ne quotaj post koji je iznad! |
| | |
| | #250 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? a znam da su ragbijaši takvi,samo neznam po imenima igrače jer ragbi ne pratim uopće...a to mi nije lijepo....ne volim pretjeranost u ničemu,pa tako ni u mišićnoj masi......zato su tenisači idealni..... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.