| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; neznam uopće otkud da počnem....... šta se tiče fizičkih nedostataka....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #272 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Nemoj ih spominjat... srušit će se server!
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #274 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-08
Poruka: 1
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? MA SVI NAŠI RUKOMETAŠI SU ZGODNI,PERO METLIČIĆ,IVANO BALIĆ,MIRZA DŽOMBA,RENATO SULIĆ,IGO VORI,NIKŠA KALEB,MIRKO ALILOVIĆ,TONČI VALČIĆ,IAN ĆUPIĆ....SVAKA ČAST DEČKIMA NA SREBRU NAJBOLJI STE JEL VI STE ZA NAS UZELI ZLATO I MOLIM GLUPE LJUDE KOJI ĆE NEŠTO SRATI NA KONTO NJIH DA SE SUZDRŽE KOMENTARA ISKLJUČI CAPS LOCK !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 27-01-08 u 18:49. |
| | |
| | #276 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Evo, ja se sjetih jednog sportaša koji nije ni nogometaš, ni ragbijaš... a meni je uvijek bio faca samo takva... Ruski plivač Aleksandar Popov. Šta žene kažu na njega, baš me zanima
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #278 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? To je sigurno zato što oko vrata nosi komad srebra. Ah, vi žene i sjajni predmeti... ![]()
| | |
| | #279 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 672
![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
ja ga nikad nisam vidjela s lancem... zapravo s nicim sjajnim... nekad mi je ono bas lepi decko,a nekad mi je ajmo reci prosjecan,al mi se cini da je totalno cudan i to mi je fora...ja sam cudna-nije da mi se svidjaju klasicni ljepotani... | |
| | |
| | #280 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Ma to je bila šala na račun osvajanja srebrne medalje ![]() Tko bi bio "klasičan ljepotan"? Je li možeš dat jedan ogledni primjer? I ne bi se složio da je si čudna ako ti se ne sviđaju "klasični ljepotani". To je prilično česta pojava. Nema tu ništa čudno.
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

šta se tiče fizičkih nedostataka....

...