| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Evo, ja se sjetih jednog sportaša koji nije ni nogometaš, ni ragbijaš... a meni je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #282 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,812
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Da su gadne, ružne, odvratne i prezira vrijedne rugobe. ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #284 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Citat:
Sorry, nemoj se ljutit ali zaista ne gledam Seks i grad i nemam pojma tko je to Ime tog glumca je...?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #285 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 673
![]() ![]() | Citat:
cek,ne znam ni ja...idem pogledat jason lewis Zadnji Uredio Wamp : 29-01-08 u 17:29. Razlog: Imaš edit i njega koristi | |
| | |
| | #286 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Aha.... to je taj plavokosi... to bi bio klasični ljepotan... paaaaa... sad... zaista ne znam... Ali mogu reć ovako napamet da znam barem dvadeset ženskih osoba kojima dotični "klasični ljepotan" nije po guštu S druge strane, žene lažu... pa je vjerodostojnost njihovih odgovora upitna. ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #288 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Džomba mi je presladak. Uživo je puno bolji.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.