| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koji vam je najzgodniji sportaš? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Bluebird Ognjen Vukojević ti je zgodan?? ??? o svašta...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #342 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Topli..vruci...jacuzzi Godina: 17
Poruka: 520
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? nema do Torresa ![]() dobro ni Villa nije los...ni Fabregas...niti Casillas ![]() ma svaki je poseban na svoj nacin ![]()
__________________ ..SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem... kad muškarac stavi...svoju lokaciju...u zensku destinaciju... ...shvaćaš li objašnjenje?...ili želiš prezentaciju... |
| | |
| | #343 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 611
![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Uf i fernando torres mi je za prste polizat,mmmmm
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #344 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Imam fetish na vratare... Casillas Pletikosa ,... Buffon, nije zgodan al je faca... ![]() ![]() I Srna mi je super... iako nije vratar... ![]() I Adriano, mislim da sam njega vec negdi spomenula... ![]() ![]() ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #345 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najzgodniji sportaš? Jao Pletikosa i Srna i Bilić i Owen ![]() Balić, Džomba, Sulić, Torres, Villa, Ančić....................... ima ih, nemrem se sad sjetiti ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio carica : 04-07-08 u 08:45. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodniji, najzgodniji sportas, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.