Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara? u Društvo forumu; postoji jedan decko koji je prelijep,inteligentan,obrazovan,duhovit i komunikativan,ALI "poznati" zenskar! druzim se s njim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-06, 23:19   #1 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,807
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Lightbulb kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara?

postoji jedan decko koji je prelijep,inteligentan,obrazovan,duhovit i komunikativan,ALI "poznati" zenskar!
druzim se s njim vec neko vrijeme! on tvrdi da je lud zamnom,da ce i vec je (dokazao je) otkantao ostale cure zbog mene!
rekao je da se zeli smiriti i da je samo cekao kad ce naletiti osoba zbog koje bi se on promjenio - a po njegovim rijecima sam to ja! recimo da se stvarno cini iskren,jer se dosta dokazao.rekao mi je stvari koje se inace ne govorejer mu ne idu u korist! ali "odlucio" je da zeli samnom imati iskren odnos jer da mu to jako fali!

stvarno je dobar i pazljiv prema meni! nisam inace sumnjicav tip osobe,ali imam posla s IGRACEM! pa mi nije bas svejedno!
odlucila sam riskirati,ali uz uvijek prisutnu dozu opreza!
stvarno mi se svidja i pruzit cu mu priliku!

sta vi mislite o tome?
Odgovori sa citatom
Star 09-06-06, 23:28   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: kolika je mogucnost preobraze jednog zenskara?

moguće je da te želi poševiti, ali više vjerujem da govori istinu, takav sam prije i ja bio isti, sada više nisam, jebiga stvari se mjenjaju nevjerojatnom brzinom, ti najbolje poznaješ njega pa možeš vidjeti da li je igrač ili nije
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-06, 23:37   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Ženskari se itekako mogu smiriti i postanu obično bolji dečki od onih koji su imali dvije ili tri cure u životu!!! Vjeruj mi! Dokazano! Samo ga natjeraj da se prvo dobro dokaže, ali ni u tome nemoj pretjerati jer mu i stalno odbijanje također može dosaditi ...zato polako...ti ćeš znati kada je najbolji trenutak za šta i nek on zna da ti to i određuješ
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-06, 00:28   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Kristijan
moguće je da te želi poševiti, ali više vjerujem da govori istinu,
... a najviše vjerujem da su obje tvrdnje točne
I 100% sam uvjeren da u ovom trenutku govori istinu.
A što će budućnost donijeti
Odgovori sa citatom
Star 10-06-06, 00:35   #5 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,217
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio
Re: kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara?

a jbg reskiraj pa češ vidjet. Moj frend je jednom bio ženskar i mjenjo cure ko čarape a sad ga treba vrti oko prsta. Možda i ti to uspiješ
Odgovori sa citatom
Star 10-06-06, 02:00   #6 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Sere! Sere, govori ti ono što ti želiš čut, pjeva pjesmu koja se tebi sviđa jer je skužio što ti želiš čut pa ti to i govori...

Želi te opalit... a zna da si ti oprezna pa zato govori to što govori kako bi te okrenuo...

Moj savjet (koliko god zvučao grozno i seksistički i šovinistički):

ako ti se sviđa, daj pa šta bude...

Ako je "ženskar" bit će vam oboma dobro

Ako se "iskreno promijenio" onda će vam bit još bolje

Odgovori sa citatom
Star 10-06-06, 13:03   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

A daj mu pa vidi..
E vi zene, ko da riskirate ne znam kaj,
proglasili bu te vjesticom i spalili kad
se po selu cuje da si dala, ko da smo u 16 stoljecu.

A kaj bu ti buraz rekel
kad ovo sve procita, ccc..

no hard filings deedee
Odgovori sa citatom
Star 10-06-06, 13:08   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,314
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Ma po meni je sve to navlakusa za jedno dobro odradjivanje.
Ipak, ti najbolje znas!!!

Zadnji Uredio trandzo : 10-06-06 u 13:10.
trandzo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-06, 14:07   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Da li si ti ona cura što studira u Trstu?
Da li je taj dečko iz Rijeke ili Trsta?
Odgovori sa citatom
Star 10-06-06, 14:10   #10 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Kakve to molim te ima veze odkud je dečko
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jednog, kolika, mogucnost, preobraze, zenskara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 20 24-10-08 14:49
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 02:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09
Quote bez granica CH1 Igre bez granica 111 06-06-05 00:03

Trenutno vrijeme na forumu: 15:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114