| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara? u Društvo forumu; postoji jedan decko koji je prelijep,inteligentan,obrazovan,duhovit i komunikativan,ALI "poznati" zenskar! druzim se s njim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | postoji jedan decko koji je prelijep,inteligentan,obrazovan,duhovit i komunikativan,ALI "poznati" zenskar! druzim se s njim vec neko vrijeme! on tvrdi da je lud zamnom,da ce i vec je (dokazao je) otkantao ostale cure zbog mene! rekao je da se zeli smiriti i da je samo cekao kad ce naletiti osoba zbog koje bi se on promjenio - a po njegovim rijecima sam to ja! recimo da se stvarno cini iskren,jer se dosta dokazao.rekao mi je stvari koje se inace ne govorejer mu ne idu u korist! ali "odlucio" je da zeli samnom imati iskren odnos jer da mu to jako fali! stvarno je dobar i pazljiv prema meni! nisam inace sumnjicav tip osobe,ali imam posla s IGRACEM! pa mi nije bas svejedno! odlucila sam riskirati,ali uz uvijek prisutnu dozu opreza! stvarno mi se svidja i pruzit cu mu priliku! sta vi mislite o tome?
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Re: kolika je mogucnost preobraze jednog zenskara? moguće je da te želi poševiti, ali više vjerujem da govori istinu, takav sam prije i ja bio isti, sada više nisam, jebiga stvari se mjenjaju nevjerojatnom brzinom, ti najbolje poznaješ njega pa možeš vidjeti da li je igrač ili nije |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: kolika je mogucnost preobraze jednog zenskara? Ženskari se itekako mogu smiriti i postanu obično bolji dečki od onih koji su imali dvije ili tri cure u životu!!! Vjeruj mi! Dokazano! Samo ga natjeraj da se prvo dobro dokaže, ali ni u tome nemoj pretjerati jer mu i stalno odbijanje također može dosaditi ...zato polako...ti ćeš znati kada je najbolji trenutak za šta i nek on zna da ti to i određuješ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: kolika je mogucnost preobraze jednog zenskara? Citat:
I 100% sam uvjeren da u ovom trenutku govori istinu. A što će budućnost donijeti ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara? a jbg reskiraj pa češ vidjet. Moj frend je jednom bio ženskar i mjenjo cure ko čarape a sad ga treba vrti oko prsta. Možda i ti to uspiješ
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara? Sere! Sere, govori ti ono što ti želiš čut, pjeva pjesmu koja se tebi sviđa jer je skužio što ti želiš čut pa ti to i govori... Želi te opalit... a zna da si ti oprezna pa zato govori to što govori kako bi te okrenuo... Moj savjet (koliko god zvučao grozno i seksistički i šovinistički): ako ti se sviđa, daj pa šta bude... Ako je "ženskar" bit će vam oboma dobro Ako se "iskreno promijenio" onda će vam bit još bolje ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara? A daj mu pa vidi.. E vi zene, ko da riskirate ne znam kaj, proglasili bu te vjesticom i spalili kad se po selu cuje da si dala, ko da smo u 16 stoljecu. A kaj bu ti buraz rekel kad ovo sve procita, ccc.. no hard filings deedee ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolika je mogućnost preobraze jednog ženskara? Ma po meni je sve to navlakusa za jedno dobro odradjivanje. Ipak, ti najbolje znas!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. Zadnji Uredio trandzo : 10-06-06 u 13:10. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednog, kolika, mogucnost, preobraze, zenskara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:19.

pametni znaju