| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko cesto dozivite orgazam u Društvo forumu; da vas cujem cure,bez muljanja...glumljenja...laganja.... navodno se poslije 40-e dozivljavaju najbolji orgazmi....neke zene nisu ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | da vas cujem cure,bez muljanja...glumljenja...laganja.... navodno se poslije 40-e dozivljavaju najbolji orgazmi....neke zene nisu ni dozivjele prije 40-e..... zato iskreno,u prosjeku od deset jebanja koliko orgazama ?!? ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne možeš vjerovati koliko cura ima problema s doživljavanjem orgazma i koliko ih ne zna kakav je to osjećaj... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
Nisam nikad brojala! Baš se sjetim brojat !! ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
Recimo da bi bar po meni bilo realnije pitati koliko ženskih po jednom muškom. Ali i to ovisi o mnogočemu. Recimo u kojem si djelu periode. U prvoj polovini periode 3-4/1, pri kraju 1/1. Zadnji Uredio Maslow : 26-05-06 u 17:05. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Moj se dečko stvarno trudi oko mene i pokušava da meni bude što ljepše i bolje...ali to koliko ću puta doživjeti vrhunac ovisi i o tome kakve sam volje, imam li drugih briga i o mnogo drugih faktora....stoga recimo od 10 puta 2 puta "izludim" ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
...istina....mogu se dogodit visestruki orgazmi kod zena....i to nije nista cudno...ali je cinjenica da zene teze i rijede dozivljavaju orgazme od muskaraca....
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dozivite, koliko, orgazam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:14.

: ) mislila da je decko zasluzan za to, ali sam ubrzo skuzila da sve mozes i sama 
Nisam nikad brojala! Baš se sjetim brojat !!