Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko cesto dozivite orgazam u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bambina_ hehe...ovisi o raspolozenju....nekad se dogodi da jedno vrijeme svaki put bez problema.....i vise ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-06, 19:12   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase
Re: koliko cesto dozivite orgazam

Citat:
Pravi autor: bambina_
hehe...ovisi o raspolozenju....nekad se dogodi da jedno vrijeme svaki put bez problema.....i vise puta zaredom....
a nekad bigaje nece,pa nece...
a s obzirom da to vec dugo radim sa istim deckom,znam da nije u njemu problem ....vec u meni...nekad me jednostavno nesto muci ...i koliko god se trudila da se opustim,samo je jos gore....

i pod ovim ˝da se opustim˝ nisam mislila da sam drvena...da me nebi odmah napali....vec da se u glavi opustim i zaboravm na to sta me muci....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 19:16   #32 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,081
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

znaci aktivna si hehe... ajmo se nac na kavi.. mozda ti treba promjena da rasbijemo tu blokadu vec jednom
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 19:17   #33 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: joks
Neznam jel sam ja jedini al ja pol tvojih postova uopće ne kužim

Što se tiče teme mogu reći kako ja gledam na to.
Ja se uvijek trudim da zadovoljim partnericu, da doživi orgazam, pa tek onda ja dolazim na red.
I do sad sam bio u tome uspješan, ili ona jaaaako dobro glumi u što sumnjam.
Znači ako ga ne doživi za vrijeme seksa priuštim joj ga poslje, ručno ili jezikom, ili prije (što je češće).
Gotovo redovito nam u predigru spada oralno zadovoljavanje gdje se ja jako trudim i gledajući njezine reakcije vrlo sam uspješan .

Zaključak bi bio da moja partnrica za vrijeme seksa najmanje jedanput doživi orgazam

Ipak moram napomenuti da je bitnija psihološka priprema od fiziološke.
Žena mora biti sretna, zadovoljna, mora imati u tebe beskrajno povjerenje, ne smije biti ničim drugim opterećena.
Ne smiješ ju požurivati, poželjno je i da ju pustiš da ona sama vodi.
Kad je ovo ispunjeno ništa drugo ti neće biti potrebno.
Normalno da ako ne uspije od prve najbolje je sve još jednom lagano ponoviti.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-06, 16:09   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Mene zanima ovo...

Cure (naše forumašice) kažu da nekad imaju problema sa svršavanjem jer ih muče druge stvari, problemi, pa ako vas muče ti problemi čemu sex, ako se ne možete "unijeti" u to...
Fino porazgovarajte s partnerom, možda vas kroz razgovor opusti i makne vam pažnju s problema, a tek onda na jebanje, a ne se jebat i razmišljat o problemima...
Ili je vam curama do jebanja pod svaku cijenu bez obzira na kvalitetu...hehehehhe...
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 09:31   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-10-05
Godina: 27
Poruka: 136
SoGood se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SoGood

ja u jednom pokušaju 10 puta svršim

hehe, šala mala, mada bi možda moga i to...mislim, odnosno siguran sam da sa ženom imam omjer 1:1, dakle jedan seks, minimalno jedno svršavanje...zašto? zato što ne prestajemo sa seksom dok ona ne svrši...isto tako uvjeren sam da ne glumi, jer je par puta pokušala glumiti pa sam je skužija. onda smo otvoreno popričali o svemu i kad sam je uvjerija da nema smisla glumiti, sad imamo odličan prosjek. Btw, isto tako svaki put doživi orgazam drugačijeg intenziteta. Mada što se tiče intenziteta, niko nije svršava kao moja bivša...ebalo majku, bila je hrana za moj fakerski ego
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 18:10   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 28
Poruka: 224
yoook se izdvaja iz mase

Citat:
da vas cujem cure,bez muljanja...glumljenja...laganja....

navodno se poslije 40-e dozivljavaju najbolji orgazmi....neke zene nisu ni dozivjele prije 40-e.....

zato iskreno,u prosjeku od deset jebanja koliko orgazama ?!?
koliko god puta zelis
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 18:29   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Citat:
zato iskreno,u prosjeku od deset jebanja koliko orgazama ?!?
Moja draga 40-ak. Ja od 15-17
Lega je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-06, 23:21   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-06
Godina: 26
Poruka: 91
M@rietta se izdvaja iz mase

u 10 jebanja 10 orgazama...jedino se moram požaliti da nikad nisam doživjela čari multiplog orgazma....
M@rietta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 14:47   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
Kaligula se izdvaja iz mase

Boga mi,kad dode do drpanja,i ak mi zena ne svrsi od svih onih slatkih gadosti koje joj radim,tri dana sam u depresiji .Osjecam se ko potpuni promasaj.Doduse,tek nedavno mi je moja ljepsa polovica rekla da postoji i to famozno "lazno" svrsavanje,i da to cure dosta cesto prakticiraju jer ne zele da se decko jadno osjeca.Imam jedno pitanje za svekoliko pucanstvo ovog foruma : Dali imate bas uvijek volje za fukicom ili ima dana kad vam tu zelju na neki nacin zaguse problemi iz svakodnevnog zivota ? Meni to predstavlja problem,kad imam problema (financijskih,zdravstvenih,poslovnih) nije mi do nicega,nego samo do toga da probleme rijesim. Na zalost,moja zena nema takav nacin razmisljanja,ona je neutaziva seksualna zivotinja,prava nimfomanka koja bi se fukala i da bombe padaju.He,he,he ,to je uostalom i jedan od razloga sto ju toliko volim,moja zvijer !!Samo me brine da nebi jednog dana odlucila potraziti jos nekoga pa da nebude "Djevojcica brala jagode,nesto je ubode,mislila je ...
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-06, 18:02   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-06-06
Godina: 26
Poruka: 13
termite se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku termite

ala ga ovaj Maslow sere...
lik je totalno ono, chuj kao on faca, sa njim svaka svrshi inache se rastanu..........on zna nesto.

Maslow, pa tebi ga odglumiti mozesh i bez stenjanja, jebote!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, dozivite, koliko, orgazam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114