| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko cesto dozivite orgazam u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bambina_ hehe...ovisi o raspolozenju....nekad se dogodi da jedno vrijeme svaki put bez problema.....i vise ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
i pod ovim ˝da se opustim˝ nisam mislila da sam drvena...da me nebi odmah napali....vec da se u glavi opustim i zaboravm na to sta me muci.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: koliko cesto dozivite orgazam znaci aktivna si hehe... ajmo se nac na kavi.. mozda ti treba promjena da rasbijemo tu blokadu vec jednom
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
![]() Ipak moram napomenuti da je bitnija psihološka priprema od fiziološke. Žena mora biti sretna, zadovoljna, mora imati u tebe beskrajno povjerenje, ne smije biti ničim drugim opterećena. Ne smiješ ju požurivati, poželjno je i da ju pustiš da ona sama vodi. Kad je ovo ispunjeno ništa drugo ti neće biti potrebno. Normalno da ako ne uspije od prve najbolje je sve još jednom lagano ponoviti. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Mene zanima ovo... Cure (naše forumašice) kažu da nekad imaju problema sa svršavanjem jer ih muče druge stvari, problemi, pa ako vas muče ti problemi čemu sex, ako se ne možete "unijeti" u to... Fino porazgovarajte s partnerom, možda vas kroz razgovor opusti i makne vam pažnju s problema, a tek onda na jebanje, a ne se jebat i razmišljat o problemima... Ili je vam curama do jebanja pod svaku cijenu bez obzira na kvalitetu...hehehehhe... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koliko cesto dozivite orgazam ja u jednom pokušaju 10 puta svršim ![]() hehe, šala mala, mada bi možda moga i to...mislim, odnosno siguran sam da sa ženom imam omjer 1:1, dakle jedan seks, minimalno jedno svršavanje...zašto? zato što ne prestajemo sa seksom dok ona ne svrši...isto tako uvjeren sam da ne glumi, jer je par puta pokušala glumiti pa sam je skužija. onda smo otvoreno popričali o svemu i kad sam je uvjerija da nema smisla glumiti, sad imamo odličan prosjek. Btw, isto tako svaki put doživi orgazam drugačijeg intenziteta. Mada što se tiče intenziteta, niko nije svršava kao moja bivša...ebalo majku, bila je hrana za moj fakerski ego
__________________ http://www.sogood.bloger.hr/ |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06 Godina: 28
Poruka: 224
![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
![]()
__________________ rad,rad i samo rad!! | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Boga mi,kad dode do drpanja,i ak mi zena ne svrsi od svih onih slatkih gadosti koje joj radim,tri dana sam u depresiji .Osjecam se ko potpuni promasaj.Doduse,tek nedavno mi je moja ljepsa polovica rekla da postoji i to famozno "lazno" svrsavanje,i da to cure dosta cesto prakticiraju jer ne zele da se decko jadno osjeca.Imam jedno pitanje za svekoliko pucanstvo ovog foruma : Dali imate bas uvijek volje za fukicom ili ima dana kad vam tu zelju na neki nacin zaguse problemi iz svakodnevnog zivota ? Meni to predstavlja problem,kad imam problema (financijskih,zdravstvenih,poslovnih) nije mi do nicega,nego samo do toga da probleme rijesim. Na zalost,moja zena nema takav nacin razmisljanja,ona je neutaziva seksualna zivotinja,prava nimfomanka koja bi se fukala i da bombe padaju.He,he,he ,to je uostalom i jedan od razloga sto ju toliko volim,moja zvijer !!Samo me brine da nebi jednog dana odlucila potraziti jos nekoga pa da nebude "Djevojcica brala jagode,nesto je ubode,mislila je ... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter | Re: koliko cesto dozivite orgazam ala ga ovaj Maslow sere... lik je totalno ono, chuj kao on faca, sa njim svaka svrshi inache se rastanu..........on zna nesto. Maslow, pa tebi ga odglumiti mozesh i bez stenjanja, jebote!
__________________ Love Is Blind...That's Why People In Love Touch Each Other |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dozivite, koliko, orgazam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:59.

hehe... ajmo se nac na kavi.. mozda ti treba promjena

.

Na zalost,moja zena nema takav nacin razmisljanja,ona je neutaziva seksualna zivotinja,prava nimfomanka koja bi se fukala i da bombe padaju.He,he,he ,to je uostalom i jedan od razloga sto ju toliko volim,moja zvijer
!!Samo me brine da nebi jednog dana odlucila potraziti jos nekoga pa da nebude "Djevojcica brala jagode,nesto je ubode,mislila je ...