| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko cesto dozivite orgazam u Društvo forumu; 1/10.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko cesto dozivite orgazam jako rijetko ga ne dozivim ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam također.......ne sjećam se koliko mi se puta u životu dogodilo da nisam svršila.....sigurno manje od 10
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: koliko cesto dozivite orgazam kad san počela sa ševom,nisam ga doživila 9 miseci-orgazam,ali kad je doša..uuuuuu.od tada sam ko zečica.s praksom i vremenom.višestruki.nema ničeg bolje....smjc.fali keksa.moran keks.veliki keks.brzooooo
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dozivite, koliko, orgazam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.