| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko cesto dozivite orgazam u Društvo forumu; Ja ne kužim! Kakav keks? Šta je to neka nova igrica sa napolitankama?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Ja ne kužim! Kakav keks? Šta je to neka nova igrica sa napolitankama?
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko cesto dozivite orgazam ilii sex na ex pa onda kex
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 23
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Doživim ga u 90% slučajeva. I to u samom snošaju-ne trebaju ni prsti, ni jezik. Ali, ja moram bit na dragom. Inače ne ide.
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: koliko cesto dozivite orgazam u suši sam već danima-posjeti me....i obrij ga na irokezu,stavi onaj pirsing na jezik od 2004....daj javi se.poplava je dole...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko cesto dozivite orgazam zasto ne? pa neke stvarno ne mogu tako cesto dozivjet orgazam... a i kad je zena na muskarcu ona diktira ritam, brzinu, sto_god upravo onako kako njoj pase
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cesto dozivite orgazam bez laganja, ali u 99% slučajeva doživim orgazam i to uglavnom i za vrijeme predigre i za vrijeme snošaja, ako slučajno dragi bude brži, onda se potrudi da ni ja ne ostanem na "suhom" ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dozivite, koliko, orgazam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:17.

Svi smo mi MASS SARR