| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Sjedimo sinoć nas tri kod mene i frendica počne temu da se baš scimala neki dan kada ju je dečko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sjedimo sinoć nas tri kod mene i frendica počne temu da se baš scimala neki dan kada ju je dečko pitao s koliko je frajera prije njega spavala. Kako je to rekla nas dvije smo se isto zamislile. Začudila sam se, prvo sam pomislila "kakav je to gad da pita tako odvratno pitanje?!", a druga pomisao je bila "pa bilo ih je 1, 2, 3..." i što je lista postajala duža osječaj je bio sve odvratniji, najradije bi uzela gumicu i pobrisala par imena. Moja pitanja su: Da li se žena treba stramiti zbog svojih ljubavnika? Da li je normalno da prije velike ljubavi postoji neko vrijeme "eksperimentiranja"? Koliko ste ih vi imali? I koliko je jednoj ženi zaista potrebno muškaraca? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Koliko je potrebno jednoj ženi? Mislim da tu nema pravila. Koliko ih se dogodi dogodi joj se A da li bi se trebala sramiti zbog broja? To ne...jer što je učinjeno, učinjeno je, o tome je trebala prije misliti, a sad je gotovo i kajanje neće pomoći ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Eto mene sa komentarom...složio bi se sa svime kaj ste dosad napisale al moram reći da ne bi baš ženio onu za koju znam da je imala dvoznamenkasti broj muškaraca...znam,znam...šovinistički al je tako !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
Dakle - uopće nije bilo s koliko ih je prije spavala. Uopće. Bitno je da sada spava samo s jednim. Eto. Citat:
"Posli jebanja nema kajanja" ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 18-09-06 u 22:12. | ||
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
Ma da.Totalna glupost.To neznači da je nimfomanka,pa nismo deca. Svi u životu tražimo pravu ljubav,i tražimo dok je ne nađemo. Prvo imaš prvu curu pa prasak,pa nakon nekog vremena neka svađa kaj ja znam,pa prekid.Pa drugu curu,pa isto tak.Pa treću,četvrtu i onda,neznam na kojem broju naletiš na nekoga ko te totalno razumije i slažete se u svim pogledima i oženiš se. Broj pokušaja nije bitan,bitan je cilj a to je da nakraju nađeš idealnu ženu. Isto tak je i sa curama,ak imaju dečka normalno da će se pucat,a šta ak im veza ne valja ideš dalje pa dok ne nađeš to kaj tražiš ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

i što je lista postajala duža osječaj je bio sve odvratniji, najradije bi uzela gumicu i pobrisala par imena. Moja pitanja su: Da li se žena treba stramiti zbog svojih ljubavnika? Da li je normalno da prije velike ljubavi postoji neko vrijeme "eksperimentiranja"? Koliko ste ih vi imali? I koliko je jednoj ženi zaista potrebno muškaraca?

A da li bi se trebala sramiti zbog broja? To ne...jer što je učinjeno, učinjeno je, o tome je trebala prije misliti, a sad je gotovo i kajanje neće pomoći