| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim ima jedna izreka koja kaze: "zena treba jednog muskarca da zadovolji sve njene potrebe a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
argument2 + sve rupe Citat:
evo , sva tri na brzinu uhvaćena gospodina razmišljaju samo o samo jednoj ženinoj potrebi , ahhh da li bar znaju pjevati ![]()
__________________ -misic- | ||
| | |
| | #92 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Ah, kak' ja lijepo pjevam- samo me ružno za čut'... ![]() A u moju 'obranu'- pa ti si pod broj 1. stavila ševu, a znaš kad cura spomene ševu kod muških je gotovo s razmišljanjem (pogotovo o ičemu drugom- dobro sam ja još i došao do točke 3. ). ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 18
Poruka: 11
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? zasad je prvi i jedini, imam neki ludi osjećaj da želim njega zauvijek ali takva sam da volim probat svašta i premlada sam da bi se mogla suzdržat od novih iskustava, ali ipak..ljubav je tu i ne znam želim li sve to izgubiti jer sam mlada i neiskusna..baš kako se kaže MLADO I GLUPO ![]() |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Onoliko koliko misli da je njoj dovoljno i da joj odgovara. Zar bi trebala ostati sa nekim ko joj vise ne odgovara iz odredjenih razloga samo zato sto je spavala sa njim?! Naravno da ne! I uvijek sam za varijantu jednom se zivi i da treba uzeti od zivota max, naravno sa pamecu i kontrolom. Citat:
Slazem se u potpunosti !!!
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " Zadnji Uredio daidza : 31-08-07 u 18:16. | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? -Fato, mogu li da te zovem Eva? -Zašto Mujo? -Pa zato što si mi prva. -A, mogu li da ja tebe zovem Pežo? -Zašto Fato? -Pa zato što si mi 307. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? ma iskreno ja ne bih voljela ni da mi decko ima iza sebe brojku od ne znam ni ja koliko znamenki... Al ako su osobe s kojima si spavao bile ti vazan dio zivota tada kad si spavao s njima onda je to ok, al ako cura ili decko spava s nekim eto jer tako bezveze, i tako si kalemi brojcicu sve vecu i vecu e onda mi to bas nije lijepo ...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? neznam koliko je potrebeno a i to pitanje nema odgovora........znam da je u muškim očima ako cura ima dosta momaka da je odman drukčije gledaju,kako drukčije,pa neka vrsta degradacije u smislu ozbiljne veze ili braka... mislim ko bi tio oženiti seosko biciklo,zato cure ako ste ih i imale više slobodno nas lažite,vama paše a i nama paše.. znam da ćete sad obasuti na menei drvlje i kamenje ali muškarac koji ima više cura ispada veća faca i vama je draži trofej a žena ako je imala više momaka ispada veća fufa (u nedostatku boljeg uzraza)..... napominjem ja opet iskreno ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.

da li bar znaju pjevati 

). 

a