Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim ima jedna izreka koja kaze: "zena treba jednog muskarca da zadovolji sve njene potrebe a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-07, 11:33   #91 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,482
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima
Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
ima jedna izreka koja kaze:
"zena treba jednog muskarca da zadovolji sve njene potrebe
a muskarac treba sve zene da zadovolje njegovu jedinu potrebu"
argument1 +sve one silne uslikane sise

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
samo se ponavljam
argument2 + sve rupe
Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
a kako bi bilo da ovaj prvi bude dovoljno pametan da sam zna koristiti 'gumice'?
argument3+zna koristiti gumice

evo , sva tri na brzinu uhvaćena gospodina razmišljaju samo o samo jednoj ženinoj potrebi ,
ahhh da li bar znaju pjevati
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 11:53   #92 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ah, kak' ja lijepo pjevam- samo me ružno za čut'...

A u moju 'obranu'- pa ti si pod broj 1. stavila ševu, a znaš kad cura spomene ševu kod muških je gotovo s razmišljanjem (pogotovo o ičemu drugom- dobro sam ja još i došao do točke 3. ).
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:35   #93 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,482
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

vidim ja da sve ostaje na točki 1
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 05:57   #94 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 18
Poruka: 11
DanGun_NN se izdvaja iz mase

zasad je prvi i jedini, imam neki ludi osjećaj da želim njega zauvijek ali takva sam da volim probat svašta i premlada sam da bi se mogla suzdržat od novih iskustava, ali ipak..ljubav je tu i ne znam želim li sve to izgubiti jer sam mlada i neiskusna..baš kako se kaže MLADO I GLUPO
DanGun_NN je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 17:38   #95 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-04-06
Godina: 29
Poruka: 137
andjela26 se izdvaja iz maseandjela26 se izdvaja iz mase
Onoliko koliko misli da je njoj dovoljno i da joj odgovara.
Zar bi trebala ostati sa nekim ko joj vise ne odgovara iz odredjenih razloga samo zato sto je spavala sa njim?!
Naravno da ne!
I uvijek sam za varijantu jednom se zivi i da treba uzeti od zivota max, naravno sa pamecu i kontrolom.

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
zašto bi se žena sramila toga s koliko ih je bila bilo to premalo ili previše...

Slazem se u potpunosti !!!

Zadnji Uredio daidza : 31-08-07 u 18:16.
andjela26 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 19:55   #96 (permalink)
baci mi nekaj gospođaaaaa

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,161
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

treba 5...

3 za svaku rupu i jos dva za lijevu i desnu ručicu.......
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 09:12   #97 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

-Fato, mogu li da te zovem Eva?
-Zašto Mujo?
-Pa zato što si mi prva.
-A, mogu li da ja tebe zovem Pežo?
-Zašto Fato?
-Pa zato što si mi 307.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 12:24   #98 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

ma iskreno ja ne bih voljela ni da mi decko ima iza sebe brojku od ne znam ni ja koliko znamenki... Al ako su osobe s kojima si spavao bile ti vazan dio zivota tada kad si spavao s njima onda je to ok, al ako cura ili decko spava s nekim eto jer tako bezveze, i tako si kalemi brojcicu sve vecu i vecu e onda mi to bas nije lijepo ...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 14:51   #99 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 872
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

cure moje svi su oni nama drugi. a mislim da je ženi dovoljan samo 1, jedan al PRAVI.(Al meni je moj mužić stvarno 2.)

Zadnji Uredio ivana0015 : 28-09-07 u 14:58.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 15:02   #100 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,970
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

neznam koliko je potrebeno a i to pitanje nema odgovora........znam da je u muškim očima ako cura ima dosta momaka da je odman drukčije gledaju,kako drukčije,pa neka vrsta degradacije u smislu ozbiljne veze ili braka...
mislim ko bi tio oženiti seosko biciklo,zato cure ako ste ih i imale više slobodno nas lažite,vama paše a i nama paše..
znam da ćete sad obasuti na menei drvlje i kamenje ali muškarac koji ima više cura ispada veća faca i vama je draži trofej a žena ako je imala više momaka ispada veća fufa (u nedostatku boljeg uzraza).....
napominjem ja opet iskreno
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 99 20-11-08 18:11
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 20 24-10-08 14:49
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 02:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114