| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; a ne znam bas ako tako neko lako mijenja partnere mogao bi i tebe zamijeniti-prevariti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? a ne znam bas ako tako neko lako mijenja partnere mogao bi i tebe zamijeniti-prevariti
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? a nije baš.. i neke cure imaju potrebu eksperimentirat.. bolje da ih je prije tebe mijenjala nego da je samo tebe imala pa da joj nekoliko godina kasnije dođe da proba i druge... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
Da poslje jebanja nema kajanja ![]() Svi znaju moj stav...koji je isto možda malo zastario, ali nema veze Ja volim da je muškarac s kojim ću danas-sutra zasnovati obitelj imao milijun cura...što više to bolje...jer ako će se ijedan smiriti, onda je to taj koji se u životu izguštao. I nikad me nisu privlačili muškarci koji su prefini i predobri i ne kurvaju se okolo Mislim da mi je uvijek bila veća čast zavest nekog koji je iskušao sve što se iskušati dalo, nego nekog kojem bi ja bila prva pa ni ne zna što je cura A s druge strane, cura ne treba izmijenjati milijun dečki i ne volim cure koje to prakticiraju Mislim da je broj do petice sasvim dovoljan za jednu curu Ali htjela sam reći to da normalno da se ne moraju kajati one koje su imale brdo tipova jer na to su trebale prije misliti A od kajanja nemaju ništa ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-06 Godina: 21
Poruka: 5
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? vidiš ti to, ja volim dobre dečke. nikad ne bi bila s nekim za kog znam da je varao curu jer kad je to jednom napravio može opet. i opet. i opet... ![]()
__________________ Go with the flow |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
Pa nije ti stav toliko zastario - da ne kažem arhaičan i zatucan - koliko nije demokratski ![]() A osim toga, time sebe ograničavaš sa tzv. "jebače" kod kojih je veća vjerovatnost da si ti samo još jedna u nizu... To što se tebi "posrećilo" pa si ti svoga "smirila" nakon što je prije tebe "imao milijun cura" je samo iznimka koja potvrđuje pravilo.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? A s druge strane, cura ne treba izmijenjati milijun dečki i ne volim cure koje to prakticiraju Mislim da je broj do petice sasvim dovoljan za jednu curu Ali htjela sam reći to da normalno da se ne moraju kajati one koje su imale brdo tipova jer na to su trebale prije misliti A od kajanja nemaju ništa __________________ Ne slažem se s tobom u tom pogledu, muškarce stavljaš u tu poziciju da mogu sve i kada hoće, a žene "pet je potpno dosta". Nisam ni ja da cura ima brdo dečki, ali nisam ni da se taj broj ograničava na jednu granicu nakon koje ona postaje laka, drolja,... a s druge strane muškarcima je po tom stavu sve dozvoljeno i da u biti baš kad nema granicu postaje dobar, zanimljiv i sl. Ponekad se pitam kad se muškarci hvale 20- 30 žena, a svaka žena tvrdi da je imala 3, 4, eventaualno 5, pa koga ti muškarci j...? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? zaista nemam ništa protiv toga da cura mjenja dečke i ima ih podosta, moja bliska prijateljica je bila takva neko vrijeme i sad je jebote udana žena i sve ok. moj majmun je naravno nju odmah prozvao droljom jer je isprobala neke stvari koje je htjela, pa šta sad? ne znači da nije dobra osoba...
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Zastarjelo, nedemokratski ili ne znam ni ja kako, to je moje mišljenje i niti ga mogu niti ga želim mijenjati Heh, Damfisk, kažeš da mi se posrećilo? A ja kažem da to i nije tako čudno, jer dečko koji toliko mijenja cure, samo znači da nije naišao na pravu curu, curu koja bi ga zadržala i zadovoljila sve njegove potrebe Vjerovali ili ne, prije će prevariti onaj koji nije ni vidio žensku jer i taj će jednom kad-tad krenuti u život, nego onaj koji je sve prošao, sve vidio i zna cijeniti ono što je dobio ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:06.

Da poslje jebanja nema kajanja
Ja volim da je muškarac s kojim ću danas-sutra zasnovati obitelj imao milijun cura...što više to bolje...jer ako će se ijedan smiriti, onda je to taj koji se u životu izguštao. I nikad me nisu privlačili muškarci koji su prefini i predobri i ne kurvaju se okolo
Mislim da je broj do petice sasvim dovoljan za jednu curu 

A ja kažem da to i nije tako čudno, jer dečko koji toliko mijenja cure, samo znači da nije naišao na pravu curu, curu koja bi ga zadržala i zadovoljila sve njegove potrebe