| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; A misliš da to isto nebi moglo doći i curi koja je imala samo jednog? Ona bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? A misliš da to isto nebi moglo doći i curi koja je imala samo jednog? Ona bi isto kako ti kažeš "kad-tad mogla krenuti u život"! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Pa da, ali mislim da je ključan taj voljni momenat - dakle, volja da ga se stavi (kod muškog) i volja da ga se primi (kod žene)
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? po meni sve je to stvar situacije u kojoj se nalaziš. ako imaš dečka/curu koja zadovoljava tvoje potrebe nećeš moći imati više njih ako nisi varalica, ako nemaš nikoga stalnog pa ne možeš si prebacivati što si spavala sa ne znam kojim brojem tipova jer sve je to neki dio "traženja"
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? koliko god joj treba dok ne nađe ono što traži (ako uopće traži) isto vrijedi i za muške amen ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
A jebate led - kako ću komentirat izjavu "jedno je stavljat, a drugo kad ti ga stavljaju"!!! ![]() BTW - filozofija može bit jako jednostavna, kad je shvatiš. (Eto ti još malo filozofije )
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 22-09-06 u 14:02. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Evo jednog "iskusnog" trika za žene od još "iskusnijeg" muškarca:"Drage moje, uvijek im recite da je nakon "prvog" on "drugi!" Makar mi to ne pušimo odma nam je draže....................... a ako se baš "zna" za "tebe" onda da je drugi sa kojim si svršila!!!!!!!!!!!!! Tip će da prede ko maca!!!!!!!!!!!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

Ali mislim da normalna ženska neće imat 200 njih
Ljudi, nemojte brkat stvari! Jedno je stavljat, a drugo kad ti ga stavljaju