| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: master Evo jednog "iskusnog" trika za žene od još "iskusnijeg" muškarca:"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? ..pa nije pica sapun da se potrosi...samo se derite dok mozete....sve to ide u rok sluzbe....hehehe....bitno je da ne varate tipove ...to je totalna banana....bolje prekid....pa udri...nego kvarnjak iza ledja.....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
A bogati "Teice21" nisam znao da Vas ima i nezahvalnih, bilo je u najboljoj "namjeri" a ti odma udri muški!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To je za one "mlađe" koje još nisu znale "foru" Jako si me razočarala Neću Vam više "dosađivat" ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Ala šta se ovaj odma šitca... pa jesi ti ikad čuja za podjebavanje ![]()
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:57.

a
A bogati "Teice21" nisam znao da Vas ima i nezahvalnih, bilo je u najboljoj "namjeri" a ti odma
udri muški!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jako si me razočarala

Bilo je u najboljoj namjeri
Želio sam samo malo pomoći osobama (ženama) koje volim. Mislim na sve VAS