Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: master Evo jednog "iskusnog" trika za žene od još "iskusnijeg" muškarca:"...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-10-06, 13:54   #31 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,011
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???

Citat:
Pravi autor: master Pogledaj Poruke
Evo jednog "iskusnog" trika za žene od još "iskusnijeg" muškarca:"Drage moje, uvijek im recite da je nakon "prvog" on "drugi!" Makar mi to ne pušimo odma nam je draže....................... a ako se baš "zna" za "tebe" onda da je drugi sa kojim si svršila!!!!!!!!!!!!! Tip će da prede ko maca!!!!!!!!!!!!!!!
A ja mislila da ću dobiti neki iskusniji savjet od čovjeka koji za sebe kaže da je "iskusan"?!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-06, 13:42   #32 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,001
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

..pa nije pica sapun da se potrosi...samo se derite dok mozete....sve to ide u rok sluzbe....hehehe....bitno je da ne varate tipove ...to je totalna banana....bolje prekid....pa udri...nego kvarnjak iza ledja.....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-06, 18:42   #33 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

to se valjda podrazumjeva Vanderhook?!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-06, 21:58   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
A ja mislila da ću dobiti neki iskusniji savjet od čovjeka koji za sebe kaže da je "iskusan"?!
A bogati "Teice21" nisam znao da Vas ima i nezahvalnih, bilo je u najboljoj "namjeri" a ti odma udri muški!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je za one "mlađe" koje još nisu znale "foru" Jako si me razočarala
Neću Vam više "dosađivat"
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-06, 22:02   #35 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,355
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

al se ovaj lako uvrijedi
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-06, 22:05   #36 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,610
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ala šta se ovaj odma šitca...

pa jesi ti ikad čuja za podjebavanje
Odgovori sa citatom
Star 23-10-06, 22:13   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
al se ovaj lako uvrijedi
Ma nisam "uvrijeđen" nego samo "iznenađen" Bilo je u najboljoj namjeri Želio sam samo malo pomoći osobama (ženama) koje volim. Mislim na sve VAS
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 12:08   #38 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,001
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
to se valjda podrazumjeva Vanderhook?!

pa to se bas i ne podrazumijeva.....u praksi sigurno ne.....nebumo se

lagali..ne.....
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 12:19   #39 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Pravi autor: master Pogledaj Poruke
A bogati "Teice21" nisam znao da Vas ima i nezahvalnih, bilo je u najboljoj "namjeri" a ti odma udri muški!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je za one "mlađe" koje još nisu znale "foru" Jako si me razočarala
Neću Vam više "dosađivat"
ej... ja se malo zeazam ti odmah planeš... bila zezancija!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 12:21   #40 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
pa to se bas i ne podrazumijeva.....u praksi sigurno ne.....nebumo se

lagali..ne.....
Ja uvijek vjerna...majke mi....
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 01:57
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 11:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112