| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Uvijek? Baš uvijek? Semper Fidelis? :tužan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Uvijek? Baš uvijek? Semper Fidelis? :tužan
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Semper! Jedino ako izostavimo neke poluveze u pubertetu.... da vjerna sam! ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? A dobro... Riječima jednog i jedinog, neponovljivog Edina Mujčina: šta je tu je ![]() To ti služi na čast... a ostalima (muškima) na štetu ![]() A možda se jednom i predomisliš? he he he he he he ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
Nema predomišljanja... konačan odgovor...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? A dobro.
| | |
| | #49 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? E, ajd sad neka meni netko objasni zašto je žena koja je imala više muškaraca kurva, drolja, ne znam što, a muškarac koji je imao više žena neka faca, ovo ono?? Slažem se sa onima koji su rekli da ako netko, žena ili muškarac, prije recimo braka imaju iza sebe neki broj osoba s kojima su bile, u tom braku se onda smire, a onima koji nisu imali će doći želja da probaju nešto drugačije. Ne znači sada ovo da sam ja za to da žena (ili muškarac) spava sa svakim koga upozna, ali zašto je žena odmah osuđivana ako je imala više muškaraca?? Pa bolje da ih je imala prije braka nego u braku (ili vezi)! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? O tome zašto je žena kurva a muškarac faca bi trebala pitati svoje roditelje.Tako smo odgajani i u takvom društvu živimo,čast iznimkama ! Ja nisam taj koji smatra ženu kurvom ako je imala više frajera (osim ako je naplačivala)... Nadam se da se takvo razmišljanje polako mijenja jer i žena ima pravo uživati u seksu isto kao i muškarac i mijenjati partnere...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:02.

:tužan

a