Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana_de E, ajd sad neka meni netko objasni zašto je žena koja je imala ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-07, 14:02   #51 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi???

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
E, ajd sad neka meni netko objasni zašto je žena koja je imala više muškaraca kurva, drolja, ne znam što, a muškarac koji je imao više žena neka faca, ovo ono??
Slažem se sa onima koji su rekli da ako netko, žena ili muškarac, prije recimo braka imaju iza sebe neki broj osoba s kojima su bile, u tom braku se onda smire, a onima koji nisu imali će doći želja da probaju nešto drugačije.
Ne znači sada ovo da sam ja za to da žena (ili muškarac) spava sa svakim koga upozna, ali zašto je žena odmah osuđivana ako je imala više muškaraca?? Pa bolje da ih je imala prije braka nego u braku (ili vezi)!
Zašto je žena kurva a muškarac frajer? E pa zato što još uvijek u glavama nekih (i žena i muškaraca) koji žive na ovim prostorima vlada balkanski primitivizam (ništa protiv Balkana). Osuđivana je obično od onih koji su gori od nje same (to ti se zove lažni moral), jer teško da onaj koji nije to sve prošao i nije bio u više kreveta osuđivati nekoga tko to radi, obično su takvi oni koji ne osuđuju...
Ah imam ja jednu susjedu, svaki put kada me netko doveze doma ta (pa i da je 4 u noći) vjesi na prozoru i škilji da vidi s kim sam ja to došla. Ako vidi da nije auto od mog dečka eto ti je ujutro na kavi da mojoj staroj priopći da je Teica došla sa nekim drugim jutros rano kući... ja mislila ženska svetica dok nisam saznala da je ona mojih godina isla skoro svaki vikend na more s drugim tipom dok nije ostala trudna sa svojim sadašnjim mužem i udala se sa trbuhom do zuba. A ima takvih na tisući primjera nego mi baš ona nešto pala na pamet, jer je jutros bila tu. (doduše nije imala šta reći protiv mene)
A to za vjernost u braku i proživljavanje...
Ma nije ti to neko mjerilo da će žena ili muškarac biti vjerniji u braku ili neće ako su se prije braka naživili i prošli svašta... sve je to do osobe... a i teško da će onaj koji je bio u mladosti ovakav u starosti biti drugačiji... stoga nije to baš za generaliziranje.

Zadnji Uredio teica : 06-01-07 u 14:05.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 14:22   #52 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ma ne, nisam ni mislila da je mjerilo, ali mi je nekak logičnije da će osoba koja je probala dosta toga, u braku se primiriti, nego ona koja je imala jednoga. Pa ja da sam imala samo muža, ja znam da bi kod mene, ma koliko god ga voljela, prevladala znatiželja za nekim drugim, ovak sam se u braku smirila
ivana_de je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 14:34   #53 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Ma ne, nisam ni mislila da je mjerilo, ali mi je nekak logičnije da će osoba koja je probala dosta toga, u braku se primiriti, nego ona koja je imala jednoga. Pa ja da sam imala samo muža, ja znam da bi kod mene, ma koliko god ga voljela, prevladala znatiželja za nekim drugim, ovak sam se u braku smirila
Ah to ti je od osobe do osobe... ima dosta žena koje su se udale kao djevice i nemaju potrebu za nekim drugim... (to je drugo što ne znaju šta propuštaju, a možda i ništa ne propuštaju- ovisi)...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:28   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ah to ti je od osobe do osobe... ima dosta žena koje su se udale kao djevice i nemaju potrebu za nekim drugim... (to je drugo što ne znaju šta propuštaju, a možda i ništa ne propuštaju- ovisi)...
Dobro, dooobroo, potpisujem, sve je do osobe, sreća ako baš odma naletiš na pravog(u).
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:29   #55 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ženi ne treba puno muškaraca, ženi treba puno centimetara
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:36   #56 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ženi ne treba puno muškaraca, ženi treba puno centimetara
Bravo ice
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:40   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-03-07
Poruka: 7
cunketa123 se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Sjedimo sinoć nas tri kod mene i frendica počne temu da se baš scimala neki dan kada ju je dečko pitao s koliko je frajera prije njega spavala. Kako je to rekla nas dvije smo se isto zamislile. Začudila sam se, prvo sam pomislila "kakav je to gad da pita tako odvratno pitanje?!", a druga pomisao je bila "pa bilo ih je 1, 2, 3..." i što je lista postajala duža osječaj je bio sve odvratniji, najradije bi uzela gumicu i pobrisala par imena. Moja pitanja su: Da li se žena treba stramiti zbog svojih ljubavnika? Da li je normalno da prije velike ljubavi postoji neko vrijeme "eksperimentiranja"? Koliko ste ih vi imali? I koliko je jednoj ženi zaista potrebno muškaraca?
Dosta ti je jedan pravi!

E a,koliko je žena dosta jednom muškarcu? Kad budete znale odgovorit na to pitanje znat će te i na to vaše!

Zadnji Uredio teica : 27-03-07 u 23:47.
cunketa123 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:44   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,150
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: cunketa123 Pogledaj Poruke
Dosta ti je jedan pravi!
Al' tog jednog obično nađeš kad ih sabereš trojicu bar
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 00:04   #59 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja mislim da je točan odgovor 8,3 .

jel točno???
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 00:12   #60 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Najbolje je bez njih!
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 01:57
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113