| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana_de E, ajd sad neka meni netko objasni zašto je žena koja je imala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
Ah imam ja jednu susjedu, svaki put kada me netko doveze doma ta (pa i da je 4 u noći) vjesi na prozoru i škilji da vidi s kim sam ja to došla. Ako vidi da nije auto od mog dečka eto ti je ujutro na kavi da mojoj staroj priopći da je Teica došla sa nekim drugim jutros rano kući... ja mislila ženska svetica dok nisam saznala da je ona mojih godina isla skoro svaki vikend na more s drugim tipom dok nije ostala trudna sa svojim sadašnjim mužem i udala se sa trbuhom do zuba. A ima takvih na tisući primjera nego mi baš ona nešto pala na pamet, jer je jutros bila tu. (doduše nije imala šta reći protiv mene) A to za vjernost u braku i proživljavanje... Ma nije ti to neko mjerilo da će žena ili muškarac biti vjerniji u braku ili neće ako su se prije braka naživili i prošli svašta... sve je to do osobe... a i teško da će onaj koji je bio u mladosti ovakav u starosti biti drugačiji... stoga nije to baš za generaliziranje.
__________________ 0-2 Zadnji Uredio teica : 06-01-07 u 14:05. | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Ma ne, nisam ni mislila da je mjerilo, ali mi je nekak logičnije da će osoba koja je probala dosta toga, u braku se primiriti, nego ona koja je imala jednoga. Pa ja da sam imala samo muža, ja znam da bi kod mene, ma koliko god ga voljela, prevladala znatiželja za nekim drugim, ovak sam se u braku smirila ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Citat:
Dobro, dooobroo, potpisujem, sve je do osobe, sreća ako baš odma naletiš na pravog(u).![]() | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-03-07
Poruka: 7
![]() | Citat:
E a,koliko je žena dosta jednom muškarcu? Kad budete znale odgovorit na to pitanje znat će te i na to vaše! Zadnji Uredio teica : 27-03-07 u 23:47. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| next best thing | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? ja mislim da je točan odgovor 8,3 . jel točno???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko muškaraca je potrebno jednoj ženi??? Najbolje je bez njih! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednoj, koliko, mus karaca, potrebno, zeni |
« uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima?
|
Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

Dobro, dooobroo, potpisujem, sve je do osobe, sreća ako baš odma naletiš na pravog(u).

i što je lista postajala duža osječaj je bio sve odvratniji, najradije bi uzela gumicu i pobrisala par imena. Moja pitanja su: Da li se žena treba stramiti zbog svojih ljubavnika? Da li je normalno da prije velike ljubavi postoji neko vrijeme "eksperimentiranja"? Koliko ste ih vi imali? I koliko je jednoj ženi zaista potrebno muškaraca?