Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 29

Koliko posto mesa pokazujete :D

Raspravljate o temi Koliko posto mesa pokazujete :D u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Žene moraju pokazati 40% mesa kako bi zavele Postoji tanka linija između golotinje i konzervativno obučene žene. Znanstvenici su izračunali ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Syar
    Datum registracije
    13-03-09
    Starost
    25
    Poruka
    888
    Liked
    3 times

Koliko posto mesa pokazujete :D

Žene moraju pokazati 40% mesa kako bi zavele

Postoji tanka linija između golotinje i konzervativno obučene žene. Znanstvenici su izračunali da bi za noćni izlazak idealna količina gole kože bila 40 posto.

Vječna dilema koja muči svaku ženu prije noćnog izlaska je što obući i koliko pokazati golog tijela. Srećom znastvenici sa Sveučilišta u Leedsu su izručinali optimalan omjer pokrivenog i ogoljenog ženskog tijela i tako razoružali muškarce s ovim otkrićem.

Četiri znanstvenice su vršile promatranje žena u disko klubovima. Pomoću diktafona su zabilježile što su promatrani subjekti imali na sebi i koliko su im puta prišli muškarci.

Za potrebe ovog istraživanja tijelo je podijeljeno u sektore, tako je svaka ruka bila po deset posto, svaka noga po 15 posto i torzo je bio 50 posto.

Najuspješnije su bile žene koje su otkrile oko 40 posto tijela, a čak su bile dvostruko uspješnije od onih što su bile potpuno pokrivene.

Stručnjaci smatraju da pokazivanje previše mesa muškarce odvraća jer misle da bi im žena mogla biti nevjerna.

Psiholog Colin Hendrie , koji je vodio istraživanje, je izjavio za Daily Mail: "Ako brojka gole kože prijeđe 40 posto, privlačnost se prevodi u dostupnost i u buduću nevjernost."

"Pokažite malo noge, malo ruke, no ne puno više od toga."

Studija objavljena u Behaviour časopisu tvrdi da su žene koje su pokazale 40 posto golog tijela, nosile usku odjeću i plesale provokativno da su imala najviše uspjeha s muškarcima.

Vaš postotak mesa
    Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    477 times

Re: Koliko posto mesa pokazujete :D

moje nekakvo pravilo je ako je suknja onda sam zakopcana do brade, ako je dekolte veci onda sam u hlacama do poda
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

već sam se jednom poklala okok mesa u Zategni me - Utegni me

tako da....

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,311
    Liked
    154 times

ajd pliz bety samo za one koji nemaju vremena citati markove konake sa te teme
    bas da i to vidim kako se zena koja ima suptilan princip druzenja sa bracnim partnerom, ima misljenje o tom simbolicu zenskog hladnog oruzja koje dize vrelinu kod muskaraca

Regularni forumaš
    Datum registracije
    18-09-09
    Poruka
    455
    Liked
    0 times

Zapravo, i ne puno. Eventualno dekolte, ali ne preveliki. No sad je prehladno tako da sam non stop zakopčana do grla.
    Noge ne pokazujem jer sam uvijek u trapericama.
    Zapravo, kupila sam si ovo ljeto haljinicu, prvu u životu i čak je i obukla par puta.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Syar
    Datum registracije
    13-03-09
    Starost
    25
    Poruka
    888
    Liked
    3 times

Ja više volim kad je cura malo više obučena nego da sve adute odma pokaže jer tako razvijam maštu
    Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Malo ili nimalo. Tu i tamo možda dostavljač, poštar ili susjedi vide više nego što bi trebalo.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Mora da je jako dosadno ovim znanstvenicima u životu...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

Ja mislim da je dovoljno 39 % mesa da djevojka pokaže...to bi bilo taman
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

33%
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku