moje nekakvo pravilo je ako je suknja onda sam zakopcana do brade, ako je dekolte veci onda sam u hlacama do poda
Raspravljate o temi Koliko posto mesa pokazujete :D u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Žene moraju pokazati 40% mesa kako bi zavele Postoji tanka linija između golotinje i konzervativno obučene žene. Znanstvenici su izračunali ...
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
moje nekakvo pravilo je ako je suknja onda sam zakopcana do brade, ako je dekolte veci onda sam u hlacama do poda
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
već sam se jednom poklala okok mesa u Zategni me - Utegni me
tako da....![]()
ajd pliz bety samo za one koji nemaju vremena citati markove konake sa te teme
bas da i to vidim kako se zena koja ima suptilan princip druzenja sa bracnim partnerom, ima misljenje o tom simbolicu zenskog hladnog oruzja koje dize vrelinu kod muskaraca![]()
Zapravo, i ne puno. Eventualno dekolte, ali ne preveliki. No sad je prehladno tako da sam non stop zakopčana do grla.
Noge ne pokazujem jer sam uvijek u trapericama.
Zapravo, kupila sam si ovo ljeto haljinicu, prvu u životu i čak je i obukla par puta.![]()
Ja više volim kad je cura malo više obučena nego da sve adute odma pokažejer tako razvijam maštu
![]()
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
Malo ili nimalo. Tu i tamo možda dostavljač, poštar ili susjedi vide više nego što bi trebalo.
![]()
Mora da je jako dosadno ovim znanstvenicima u životu...
Ja mislim da je dovoljno 39 % mesa da djevojka pokaže...to bi bilo taman![]()
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
33%
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()