| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko su normalna naša raspoloženja u Društvo forumu; a dobro to je... ali čula sam da muškarci ne bi izdržali porod... da to smo žene mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Tu se slažem s tobom, a osim toga priroda je zaslužna za to.A što se tiče raspoloženja, zna se da su žene puno emotivnije od nas mužjaka i da svoje emocije pokazuju, dok mi muškarčine to vješto izbjegavamo ( dok skroz ne puknemo ). Ma ja mislim da je to sve relativno i da i muškarci mogu biti veliki emotivci, odnosno da se ne mogu nositi sa svojim osječajima. Zadnji tragični slučaj je od prekjučer kad je mladić (21) iz okolice Bjelovara izvršio suicid zato što je prekinuo vezu s djevojkom. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Citat:
kak znas? jel ikad ikoji muskarac rodio? nije to su samo nagadjanja... muskarci su jace/bolje gradjeni od nas, tako da cisto sumnjam da ne bi izdrzali... on topic: moja raspolozenja u pms-u nekad stvarno nisu normalna ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Svi imaju svojih mušica, samo je činjenica da su žemske osjetljivije, onda cmoljimo za svaki vrag, a kaj sad ![]() Samo znam da sam sretnija od kad sam solo, veze ponekad ubijaju
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Citat:
![]() mi smo jače ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja kako je arnold švarcneger izdrza u onom filmu? ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

to su samo nagadjanja... muskarci su jace/bolje gradjeni od nas, tako da cisto sumnjam da ne bi izdrzali...