| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko su normalna naša raspoloženja u Društvo forumu; baš si to lijepo rekla "junakinje ovog planeta" ot.u ovih zadnjih par dana često promijenim raspoloženje,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned | Re: koliko su normalna naša raspoloženja baš si to lijepo rekla "junakinje ovog planeta" ot.u ovih zadnjih par dana često promijenim raspoloženje,na trenutke budem sretna a onda se sva rastužim ili poživčanim... a čak me ni ne puca pms. ne volim mijenjat raspoloženja.... rađe bi cijeli dan bila sjebana nego samo na trenutke sretna... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Citat:
![]() jbg kad si u vezi i kad ti se desi neko sranje imaš nekog na kog se moš oslonit i bar s nekim podijelit svoju nevolju...moš nekom olakšat dušu i očekivat da će ta osoba to shvatit i bit uz tebe...a ovak si prepušten/na sam/ma sebi... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned | Re: koliko su normalna naša raspoloženja ne misliš ti o sebi da si baksuz,ti si samo razdražljiv ponekad pa pričaš takve gluposti kao to da si baxuz...zar ne?! ot.sad sam raspoložena.... valjd se neću naživcirat radi nečega...ali sam zabrinuta radi faxa i zato što ne dobivam porukicu... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja tako je hi hi hi Citat:
![]() Zadnji Uredio Dar1 : 16-06-08 u 14:28. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja bolje su gradjeni, ali to nema nikakve veze. imali su testiranje na muskima... poslali su impuls u muski stomak (isti onaj koji zena osjeca pri trudovima, cak i malo slabiji od toga) i muskarac se od boli onesvijestio |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

to su samo nagadjanja... muskarci su jace/bolje gradjeni od nas, tako da cisto sumnjam da ne bi izdrzali...