| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko su normalna naša raspoloženja u Društvo forumu; @dorina- meni bude lakše kad se isplačem.... nekako ko da sam svu tu lošu energiju izbacila iz sebe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned | Re: koliko su normalna naša raspoloženja @dorina- meni bude lakše kad se isplačem.... nekako ko da sam svu tu lošu energiju izbacila iz sebe ![]() ali teško,i rijetko plačem.... -moja raspoloženja: npr jučer ujutro sam bila deprimirana,nisam cijelu noć spavala,bila sam em umorna,em živčana,em sva sjebana,em me još bolila glava,čak ni jest nisam mogla,pa me sunce opalilo,onda sam se raspoložila,onda sam se opet ubedirala,i naveče sam se užasno naživcirala pa opet oraspoložila i danas sam raspoložena... hihihi....promjena raspoloženja je kod mene moguća čak znam i često mjenjat raspoloženje. |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Citat:
![]() Inace, PMS je zakon!! I prije i tijekom i nakon ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Citat:
![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: koliko su normalna naša raspoloženja U PMS-u baš i nisu normalna...sad sam tužna, sad sretna, sad u depri, sad u euforiji...ma užas ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.

pa bum prochital kaj vi pishete

....