| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi koliko su normalna naša raspoloženja u Društvo forumu; A nikakva su..stalno ista..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #65 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: koliko su normalna naša raspoloženja Citat:
jebiga samo mi faks rano počinje,već mi počinje 1.9,ne znam kako je bilo kod tebe,ali prošlih godina je počinjalo početkom desetog mjeseca!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koliko su normalna naša raspoloženja haha.. ,ne brini bit će sve ok!ja bih ti rado udjelio koji savjet ali to nije moje područje pa ćeš nažalost ostati zakinuta! vidim imaš momka....joj što se sve radi zbog ljubavi! ![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Banned | Re: koliko su normalna naša raspoloženja ![]() nisam to stavila zbog momka... neg zao što me frizerka zašišala a ja volim dugu kosu... joj,ma malo mi je čudno s ekstenzijama,treba to tržat na glavi... a i bojim se da mi ne otpadnu pa sam ko na iglama... naš kak sam bila nervozna dok mi ih je stavljala,ucrvala sam se na stolici... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koliko su normalna naša raspoloženja moja ne...!joj...ljeto je,svaki dan sam sa frendovima,zajebavaš se...nema me što izbaciti iz takta... ionako prizanjem malo sam,ali samo malo bio ljut kad sam izgubio danas od frenda u tenisu...opali mi servis i ja se mogu slikati!! ![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.