Kaj se neka upucava tvom mužjaku?![]()
Raspravljate o temi Kradljivice muškarca u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Što mislite o ženama koje znaju da je muškarac u vezi, ali mu se i dalje besramno upucavaju, i upotrijebit ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Kaj se neka upucava tvom mužjaku?![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Koliko ja znam, ne![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
bio sam vise puta u takvoj situaciji u proslosti, dok sam jos studirao
nesto je jako interesantno i intrigantno...dok je muski solo onda i nije previse interesantan...ali kad nadje curu onda se odjednom pojavljuju druge, smijese se, plesu malo izazovnije, trljaju se od tebe itd. da ne nabrajam.
naravno, ne generaliziram da su sve takve ali da ih postoji i to ner bas mali broj to je istina...barem prema mom iskustvu
A ja mislila da ih je malo
What a bitches!![]()
sad bi neka od nas trebala biti dovoljno iskrena pa reći...da,istina je da su zauzeti zanimljiviji....![]()
^Sad znamo tvoje mišljenje, kolegice...
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Čuj,ja sam flertuša po prirodi,ali u principu dalje od flerta nejdem![]()
Yeah, sure, whatever...
Šala...
Doživio sam to prije, nemam nikakvo mišljenje o tome, samo znam da je moja djevojka biula jaaaako ljuta...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
A čekaj malo...nije li i ovo po forumu vrsta flertanja????
ha ?![]()