meni je bzvz haljina,obuci bolje crne svečanije hlače ili bijele,i neku lijepu majčicu ili košuljicu... a ako bi haljinu,kupi neku za tvoj uzrast,nemoj se nasadit u neke haljine za starije cure,jl ti ne doliči...
sječam se kad smo mi imale krizmu neke su cure obukle neke haljine ko da na bal idu,bilo je urnebesno grozno za vidit.
balerinke,narvno...tek si 8 razred,šta će ti štikle već,sigurno ni ne znaš hodat u njima,a i ako bi u kojem slučaju obukla štikle obavezno obuci sa jako malom petom.
kakve balerinke? pa neke koje ti idu uz boju odjeće... neke lijepe,slatke i svečanije...
zurka?-kaku kosu imaš? lijepo je da podigneš gore sve,a lijepo je i ako imaš dugu kosu da ju ufrčkaš i staviš neki lijepi rajf.
btw: ovo da stasvljamo haljine ti je totalno bezveze,šta ti vrijedi da neko stavi haljinu kad je to skinuto s neta i neš nać tako u trgovini...
odi poslikaj par haljina il hlače što ti se sviđaju pa stavi tu na forum,a onda ti mi možemo reći svoje mišljenje ,koje je nalbolje...

Odgovori sa citatom

koliko vas se krizmalo da bi potvrdilo vjeru, a koliko jer su i drugi i da bi dobilo darove...