Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi krizma u Društvo forumu; aj u kurac sahataba...ovo je tema o jebenom oblacenju...nece tamo ko straca doci...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-07-08, 14:18   #11 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,760
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus
Re: krizma

aj u kurac sahataba...ovo je tema o jebenom oblacenju...nece tamo ko straca doci
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 14:21   #12 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

glavno da si ti to napravio iz pravih razloga, sahataba...
za ostale manje vise...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 14:24   #13 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Još si jako mlada pa ti nije baš tako jednostavno shvatiti da krizma predstavlja promociju tvojim roditeljima.
To je samo 60 minuta tvog života u kojem će tvoja mama biti najponosnija žena na svijetu.
Radje se dogovori sa svojim mamom nego s prijateljicama.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 14:25   #14 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

A LOL
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 15:31   #15 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ponosna_Hrvatica

Datum registracije: 22-07-08
Godina: 21
Poruka: 240
Ponosna_Hrvatica se izdvaja iz mase

Dostojanstvo na prvom mjestu!
Ponosna_Hrvatica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 00:26   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 17
kriptomanka se izdvaja iz mase

ma bezveze mie obuč hlače, suknja možda.....mal mie ipak ljepše haljinu al ne neku ko za bal neg neku ljepu al umjerenu koju bi možda i ovak nosila....i odlučila sam da ču balerinke štikle nisam ni mislila sam sam tjla vidit vaše komentare na to....frizura neka koa mi ide uz odabranu obleku.....fala svima na pomoči....
kriptomanka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 00:40   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,065
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Zamisli da se primaš u pionire - e tako se obuci.
Bijela bluza, tamno plava suknja. Marama opcionalna.

Kapu ipak ne.
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 22:20   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mawa_brineta

Datum registracije: 08-05-08
Godina: 15
Poruka: 882
mawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mawa_brineta

Ja sam bila jednostavno obucena. Imala sam bijele hlace, bijele cipele (na petu al ne preveliku ni premalu) i kratki sako. Ispeglala sam si kosu i stavila rajf. I to je to. Moj ti je savjet da budes sto jednostavnija. Vidjela sam svoje cure na krizmi koe su bile u uzasno viskoim stiklama pa su jedva hodale a i nije primjereno... onda ne mozes doc bas razgolicena u crkvu tak da i s haljinama trea pazit.... i tak to su neke sitnice koe dosta znace i pridonose izgledu tak da budi svoja, ne moj oblacit ono sto ti ne stoji ... moj prijedlog je da nadjes neke cipelice na manju peticu ak vec hoces petu a i lijepo je vidjet.... a za stikle imas vremena...

*uff nadam se da sam sd sve napisala sta sam htjela rec...xD ....
Odgovori sa citatom
Star 21-09-08, 16:17   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-09-08
Godina: 13
Poruka: 5
0suny0 se izdvaja iz mase

Hmm, pa gle..
Ja cu isto sad imati krizmu u 5 mjesecu.
Sve moje frendice kažu da će imati štikle, pa zašto onda ja ne bi isto?
Što se mene tiče, ja ću obući neku haljinu , crnu, do iznad koljena, usku, detalje zlatne, zlatno bijele štikle, imam kratku kosu u stilu rihanne pa onda neću ništ napravit s njom,,imat ću neki zlatni ili bijeli bolero ii ja mislim da je to swe. meni je eto to baš lijepo i sexy pa si ti misli šta ćeš obući.
a za ove gore koje kažu da obućeš hlaće ili suknju
ja to nikad ne bi obukla jer bi u tom bila ko neka baba.
ettt..
bestfriends
0suny0 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-08, 23:51   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 17
kriptomanka se izdvaja iz mase

da slažem se....
Oblačim štikle, haljinu a za friz još neznam ovisi o svemu ostalome...Crkva je, al crkva puna likova pa moraš bit sexy kaj ne? ma zezam se malo al ono ...malo seksipila treba bit neču kao nekakva baba doči i meni su hlače i skunja bezveze..
ali bila bih zahvalna kada biste stavljali slikice haljina da vidim krojeve...
falaa...
kriptomanka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114