| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi krizma u Društvo forumu; aj u kurac sahataba...ovo je tema o jebenom oblacenju...nece tamo ko straca doci... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Nježni predator | Re: krizma Još si jako mlada pa ti nije baš tako jednostavno shvatiti da krizma predstavlja promociju tvojim roditeljima. To je samo 60 minuta tvog života u kojem će tvoja mama biti najponosnija žena na svijetu. Radje se dogovori sa svojim mamom nego s prijateljicama.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 17
![]() | Re: krizma ma bezveze mie obuč hlače, suknja možda.....mal mie ipak ljepše haljinu al ne neku ko za bal neg neku ljepu al umjerenu koju bi možda i ovak nosila....i odlučila sam da ču balerinke štikle nisam ni mislila sam sam tjla vidit vaše komentare na to....frizura neka koa mi ide uz odabranu obleku.....fala svima na pomoči.... ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: krizma Ja sam bila jednostavno obucena. Imala sam bijele hlace, bijele cipele (na petu al ne preveliku ni premalu) i kratki sako. Ispeglala sam si kosu i stavila rajf. I to je to. Moj ti je savjet da budes sto jednostavnija. Vidjela sam svoje cure na krizmi koe su bile u uzasno viskoim stiklama pa su jedva hodale a i nije primjereno... onda ne mozes doc bas razgolicena u crkvu tak da i s haljinama trea pazit.... i tak to su neke sitnice koe dosta znace i pridonose izgledu tak da budi svoja, ne moj oblacit ono sto ti ne stoji ... moj prijedlog je da nadjes neke cipelice na manju peticu ak vec hoces petu a i lijepo je vidjet.... a za stikle imas vremena... *uff nadam se da sam sd sve napisala sta sam htjela rec...xD ....
__________________ ¤ rAzmiSljaM, dAkle LaZem ¤ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-08 Lokacija: Vinkovci Godina: 13
Poruka: 5
![]() | Re: krizma Hmm, pa gle.. Ja cu isto sad imati krizmu u 5 mjesecu. Sve moje frendice kažu da će imati štikle, pa zašto onda ja ne bi isto? Što se mene tiče, ja ću obući neku haljinu , crnu, do iznad koljena, usku, detalje zlatne, zlatno bijele štikle, imam kratku kosu u stilu rihanne pa onda neću ništ napravit s njom,,imat ću neki zlatni ili bijeli bolero ii ja mislim da je to swe. meni je eto to baš lijepo i sexy pa si ti misli šta ćeš obući. a za ove gore koje kažu da obućeš hlaće ili suknju ja to nikad ne bi obukla jer bi u tom bila ko neka baba. ettt..
__________________ i used to be normal until i meet those losers i call my bestfriends |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 17
![]() | Re: krizma da slažem se.... Oblačim štikle, haljinu a za friz još neznam ovisi o svemu ostalome...Crkva je, al crkva puna likova pa moraš bit sexy kaj ne? ma zezam se malo al ono ...malo seksipila treba bit neču kao nekakva baba doči i meni su hlače i skunja bezveze..ali bila bih zahvalna kada biste stavljali slikice haljina da vidim krojeve... falaa... ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:06.