| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Lizanje ili oralni seks u Društvo forumu; Kako se osjećate dok vam muškarac liže pipicu? Ugodno? Neugodno? Možete li se dovoljno opustiti ili ne?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizanje ili oralni seks Naravno da si dobrodosla! OT- Osecam se tako dobro da nisam u stanju ni da shvatim kako mi je da bih to nekom opisala...
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Lizanje ili oralni seks Ne offtopičarite bezveze ![]() Naravno da si dobrodošla ![]() I tema neka ostane jer nema takve (bar je ja nisam našao) gdje cure opisuju kakav im je to doživljaj ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizanje ili oralni seks hej magdalena ![]() Osjecam se napeto kad me drazi lizom svud naokolo ,a ja u iscekivanju.. ,osjecam se dobro kad krene putem picica.. izvrsno kad ubaci prstic... a onda dodje taj velicanstveni vrhunac.. spusti se suza do koljena... ![]() al ima dana kad mi paše da tek toliko lizne , nadrazi i krene dalje.. (ponekad mi ne odgovara).. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,905
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizanje ili oralni seks Magdalena, dobrodošla! ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizanje ili oralni seks A kad se baš usredotočiš na "dražena" i ne jebes po ostatku mufa. Kak je onda? Dosadno, neizdrzivo ili sta? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:50.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!