Skupi ponos kako god znaš, jer takav odnos nije zdrav. I kog se vraga uopće čuješ s njim ako ste prekinuli?! Sasijeci to do kraja i kreni dalje.
I što misliš zašto ima 38 godina i nije se ženio? Zato jer su druge prije tebe shvatile da je nezreli fićfirić i dale petama vjetra dok je još bilo vrijeme.

LinkBack URL
About LinkBacks

...
...ovako bila sam s dečkom u vezi 2 mjeseca (znači jako kratko), prije toga flertovali neka 2 mj također , i sada smo prekinuli ali nikako ga PREBOLJETI i NASTAVITI dalje. situcija je sljedeća ja sam trenutno u nekom životnom preidu gdje trebam sigurnu luku , a s obzirom na njegove god mislila sam da ću je dobiti (dvostuko je stariji od mene, nije se ženio i nema djece a to mu je životni prioritet) , da je on adekvatno rješenje ,međutim on ima drukčije prioritete od mene , što sam mu i propćila no njemu je to kao u redu dok odjednom mu ne prorade klikerići i onda je za njega kraj i tako konstantno . No nikad on mene ne ostavi , već izmanipulira i provocira da ja njega ostavljam. Problem je u tomu što bi ja prešla preko njega jednostavno to mi nije toliko privlačno na fizičkoj strani ( ipak se zamjeti tu i tamo koja više udubljena bora, i je li normalno povlači se ponekad impotencija što se naravno meni kao neiskunom igraču predbacuje 

), emocionalnoj strani (prema meni je divan kupovao mi je poklone, bio brižljiv prema meni , porukice za jutro i večer, pozivi , međutim to postane opsesivno-opsjedajuće kad shvati da imam dosta vremena pred sobom i mogu odlepršati s nekom boljom prilikom , tako da ponašanje otiđe u kontradiktornost :vrijeđanja, izrugivanja , manipulacije mojim egom , karakterom i vremenom ) . Nakon prekida me svaki dan zvao na mob nekih mjesec dana , ali onda je došlo do nekog preokreta situacije , unatoč tomu što sada imam dečka i bezbroj ponuda sa strane , on mi nedostaje i ja njega želim više nego on mene ( a zaista sam predobra prema njemu
ronašla sam mu novi posao na što sam dobila od njegove strane tolike kritike ufffffffff, savjetovala kako da si pronađe ženu i ljubav , pričala o njemu o svim mogućim problemima koji ga more, dok on moje ismijava i zanemaruje a veći su od njegovih i većine prosječnih ljudi ) . Ja znam da je jednostavno bezobrazan , balav , neodgojen i loša osoba, ali ga ne mogu preobljeti i pomiriti se s tim da takvi ljudi postoje , možda je u tomu najveći problem . Kako da skupim sav svoj ponos i samo otiđem , mislim ja noćima ne spavam , danju čekam poziv i mail , ponašanje koji mi ne priliči . Unaprijed hvala , i oprostite na gramatičkim greškama brzo pišem . 

Odgovori sa citatom

prekini sve kontakte, vrijeme ionako liječi sve (uglavnom)