Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 40

ljepotica i psihopat

Raspravljate o temi ljepotica i psihopat u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; cure pomagajte aaaaaaaaa.... ... uglavnom znam da ovo sto cu sada napisati vjerovatno ce nekima biti smjesno , ali zate ...

Starter
    Datum registracije
    02-02-09
    Starost
    22
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Lightbulb ljepotica i psihopat

cure pomagajte aaaaaaaaa.......
    uglavnom znam da ovo sto cu sada napisati vjerovatno ce nekima biti smjesno , ali zate men gadite vec savjetujte realno...ovako bila sam s dečkom u vezi 2 mjeseca (znači jako kratko), prije toga flertovali neka 2 mj također , i sada smo prekinuli ali nikako ga PREBOLJETI i NASTAVITI dalje. situcija je sljedeća ja sam trenutno u nekom životnom preidu gdje trebam sigurnu luku , a s obzirom na njegove god mislila sam da ću je dobiti (dvostuko je stariji od mene, nije se ženio i nema djece a to mu je životni prioritet) , da je on adekvatno rješenje ,međutim on ima drukčije prioritete od mene , što sam mu i propćila no njemu je to kao u redu dok odjednom mu ne prorade klikerići i onda je za njega kraj i tako konstantno . No nikad on mene ne ostavi , već izmanipulira i provocira da ja njega ostavljam. Problem je u tomu što bi ja prešla preko njega jednostavno to mi nije toliko privlačno na fizičkoj strani ( ipak se zamjeti tu i tamo koja više udubljena bora, i je li normalno povlači se ponekad impotencija što se naravno meni kao neiskunom igraču predbacuje ), emocionalnoj strani (prema meni je divan kupovao mi je poklone, bio brižljiv prema meni , porukice za jutro i večer, pozivi , međutim to postane opsesivno-opsjedajuće kad shvati da imam dosta vremena pred sobom i mogu odlepršati s nekom boljom prilikom , tako da ponašanje otiđe u kontradiktornost :vrijeđanja, izrugivanja , manipulacije mojim egom , karakterom i vremenom ) . Nakon prekida me svaki dan zvao na mob nekih mjesec dana , ali onda je došlo do nekog preokreta situacije , unatoč tomu što sada imam dečka i bezbroj ponuda sa strane , on mi nedostaje i ja njega želim više nego on mene ( a zaista sam predobra prema njemu ronašla sam mu novi posao na što sam dobila od njegove strane tolike kritike ufffffffff, savjetovala kako da si pronađe ženu i ljubav , pričala o njemu o svim mogućim problemima koji ga more, dok on moje ismijava i zanemaruje a veći su od njegovih i većine prosječnih ljudi ) . Ja znam da je jednostavno bezobrazan , balav , neodgojen i loša osoba, ali ga ne mogu preobljeti i pomiriti se s tim da takvi ljudi postoje , možda je u tomu najveći problem . Kako da skupim sav svoj ponos i samo otiđem , mislim ja noćima ne spavam , danju čekam poziv i mail , ponašanje koji mi ne priliči . Unaprijed hvala , i oprostite na gramatičkim greškama brzo pišem .

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: ljepotica i psihopat

Skupi ponos kako god znaš, jer takav odnos nije zdrav. I kog se vraga uopće čuješ s njim ako ste prekinuli?! Sasijeci to do kraja i kreni dalje.
    I što misliš zašto ima 38 godina i nije se ženio? Zato jer su druge prije tebe shvatile da je nezreli fićfirić i dale petama vjetra dok je još bilo vrijeme.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

opet ista stvar.. ooo zasto su zene tako prokleto glupe kad se ne mogu odlijepiti od kretena, njihovih vrijedjanja, omalovazavanja i svih ostalih gluposti??

ja stvarno NE RAZUMIJEM koji quratz tebe privlaci u psihicki nestabilnom liku koji se prema tebi ponasa kao najveca kretencina na svijetu?? daj mi molimte to objasni..

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

ima 38 god. ima svoj život, nije oženjen (valjda, predpostavimo da si znala bračni status)... i zar si doista mislila da će djevojče od 19 god. uzimati za ozbiljno?

stara moja, pa kada si se ti rodila on je vjerojatno imao već recke na krevetu.

lik je igrač. kapa dolje
    stupid is as stupid does

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

ja se sve nadam da je ovo neka opaka trolčina, jer ne mogu vjerovati da netko može imato 0% samopouzdanja,dati da ga drugi manipulira i gazi i tražiti još.
    savjet: ostavi ovog sadašnjeg dečka,sve dosadašnje navike i frendove,cjeli svoj život i vrijeme posveti mjenjanju jedne ovakve nedorasle osobe,udaj se za njega i rodi mu djecu.
    ili odrasti i shvati neke stvari,nađi nekog tko je zreo i odrastao,i tko će te cijeniti,osim ako imaš problem sa tim da bi mogla biti sretna u životu i više voliš patnju.onda stisni zube ko većina današnjih žena, muči i trpi,jer ti to (NE)zaslužuješ.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika fantastichna
    Datum registracije
    11-06-08
    Starost
    29
    Poruka
    2,113
    Liked
    2 times

ja sam definitvino da ostavis tog lika na miru, promjeni mail, broj moba sto god treba...
    to je staro razmazeno i balavo deriste s kojim netreba imati posla
    mama jednog curetka

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

vi mislite da ce ona stvarno poslusat ista od ovog napisanog? ma kakvi.. to je ljubav njezinog zivota, bez njega ona nije svoja, umire, place, zivot nema smisla.. uz njega ce joj zivot bit savrsen.. rodit ce mu 10ero djece i zivjet ce "happily ever after".. kao i sve ostale bolesne bljuvotine..

fkt ne podnosim zene koje si namjerno zagorcavaju zivot jer kakti "vole" nekog manijaka..

u biti ne.. nije da ih ne podnosim.. nego mi ih je stvarno jako jako zao

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika fantastichna
    Datum registracije
    11-06-08
    Starost
    29
    Poruka
    2,113
    Liked
    2 times

bas to, i meni ih je zao jer nemaju dovoljno pameti a onda samopostovanja
    mama jednog curetka

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

19-38 prava ljubav, udaj se i rodi mu djecu, budi jadna, razvedi se sa 25, bit će ti super

ma bježi od tog, bježi kako god znaš i umiješ i osnovno: daleko od očiju, daleko od srca prekini sve kontakte, vrijeme ionako liječi sve (uglavnom)
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Starter
    Datum registracije
    02-02-09
    Starost
    22
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

ajme pa nisam ovdje da me blatite.....trazila sam savjetovanje a ne oddatne kritike...baš bi htjela vidjeti vas u mojoj situaciji ..znate kako se kaže"lako je tuđim k.... po koprivama"..
    ja zaista imam podosta samopoštovanja , zrela sam , držim do svojeg ega...i ostavila sam ja njega , nisam se javljala a za ludu mi je kad 30 putta(doslovno ) zove odjednom sve do se ne javim i ne znam kako valjda navike radi naučiš se i zavoliš nekoga. znam da ga se moram rještiti to mi je trenutno najbitnija životna stavka , ne zaslužuje me , i nema teroetske šanse da sw udajem i upropastim si cijelu mladost , ali je preprepreteško ....a ne razumijem sama sebe ...jesam li luda , zaljubljena , neiskusna ili opet samo ludddddddaaaa...

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku